Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Therapy?, Suede, Supersuckers, Voivod, Avenged Sevenfold, Billy F Gibbons, Joe Bonamassa, Aborted, Dead Letter Circus, Living With Lions PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 21 Σεπτέμβριος 2018 06:43

Therapy_-CLEAVE

Συμπεριλαμβάνοντας στην καταμέτρηση τα δύο πρώτα mini άλμπουμ τους, οι Therapy? κυκλοφορούν σήμερα το 15ο άλμπουμ της πορείας τους. Ονομάζεται 'Cleave', οι κιθάρες του είναι κοφτερές και οι στίχοι του παραμένουν πιστοί στη ζοφερή και απαισιόδοξη ατμόσφαιρα, που το συγκρότημα καλλιεργεί εδώ και τριάντα χρόνια.

Η αναγέννηση των Suede εντός της τρέχουσας δεκαετίας τονίζεται από την έκδοση του 'The Blue Hour', του όγδοου άλμπουμ του λονδρέζικου συγκροτήματος.

To 'Suck It' είναι το δεύτερο άλμπουμ που οι Supersuckers κυκλοφορούν ως τρίο. Συνολικά, αποτελεί το δέκατο του συγκροτήματος (εξαιρώντας τα 'The Songs All Sound The Same' και 'Devil's Food', που πρακτικά αποτελούν συλλογές). Φέτος, που οι Supersuckers γιορτάζουν τα τριάντα χρόνια τους, αποφάσισαν να εκδώσουν το εν λόγω άλμπουμ, διακόπτοντας μια δισκογραφική σιωπή τριών ετών.

Το νέο άλμπουμ των Voivod τιτλοφορείται 'The Wake'. Πεντέμιση χρόνια μετά το full-length 'Target Earth' και δυόμιση χρόνια μετά το ΕΡ 'Post Society', οι Καναδοί συνεχίζουν τη μεταλλική πορεία τους.

Το πρώτο ΕΡ στη σχεδόν εικοσαετή ιστορία τους κυκλοφορούν σήμερα οι Avenged Sevenfold. Ονομάζεται 'Black Reign', περιέχει τέσσερα τραγούδια και φανερώνει την αγάπη του συγκροτήματος για τα video games.

Το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ κυκλοφορεί σήμερα ο Billy F Gibbons, τραγουδιστής των ZZ Top. Πρόκειται για το 'The Big Bad Blues', που τιμάει με τις διασκευές του πλήθος blues καλλιτεχνών.

Η καταιγιστική έκδοση άλμπουμ από τον Joe Bonamassa συνεχίζεται σήμερα με το άλμπουμ 'Redemption'.

Έχουν περάσει δύο δεκαετίες από τότε που οι Aborted ξεκίνησαν να κοινοποιούν τη μουσική τους. Σήμερα κυκλοφορούν το δέκατο άλμπουμ της καριέρας τους, με τίτλο 'TerrorVision'.

Οι Dead Letter Circus προετοίμασαν πέρσι το έδαφος για κάτι καινούριο, μέσω του ακουστικού άλμπουμ 'The Endless Mile'. Σήμερα κυκλοφορεί το ομώνυμο άλμπουμ τους, το οποίο αποτελεί την τέταρτη δισκογραφική τους προσπάθεια.

Οι punk pop ήχοι των Living With Lions βρίσκουν και πάλι καταφύγιο στο νέο άλμπου του group, 'Island'. Είναι το πέμπτο άλμπουμ των Καναδών, που έρχεται με απόσταση πέντε ετών από το προηγούμενο.

Επίσης κυκλοφορούν:

Sumac: Love In Shadow

Joyce Manor: Million Dollars To Kill Me

Metric: Art Of Doubt

The Blinders: Columbia

AbysmalTorment: The Misanthrope

The Story So Far: Proper Dose

The Paper Kites: On The Corner Where You Live

Horror My Friend: Home Life

Plainride: Life On Ares

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας