Οι Khirki τον Ιούλιο στο Chania Rock Festival 2024

Khirki Chania Rock Festival 2024

Οι Khirki ερχονται στις 28 Ιουλίου στο Chania Rock Festival 2024. Θα πλαισιώσουν τους headliners, Villagers Of Ioannina City. Περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το πιο hot ανερχόμενο όνομα της ελληνικής σκηνής αυτήν την περίοδο : Khirki !!!

H μπάντα θα ανέβει στη σκηνή του Chania Rock Festival 2024 ακριβώς πριν τους Villagers Of Ioannina City, την τρίτη μέρα του φετινού CRF την Κυριακή 28 Ιουλίου!

Οι Khirki (Κίρκη) είναι ένα μουσικό τρίο από την Αθήνα που ισορροπεί ανάμεσα στο rock ‘n’ roll και την παραδοσιακή μουσική. Η μπάντα αντλεί το όνομά της από τη γνωστή μάγισσα της μυθολογίας που μετέτρεψε το πλήρωμα του Οδυσσέα σε ζώα σερβίροντάς τους το μαγικό της κρασί. Αντίστοιχα το συγκρότημα, αφότου μάζεψε καρπούς από τη metal/rock κουλτούρα (Kvelertak, Mastodon, Tool, κλπ.) και επηρεάστηκε βαθιά από τα ντουμάνια της Ανατολής και των Βαλκανίων, δημιούργησε το δικό του μαγικό «ζωμό», διατηρώντας άθικτο και ανόθευτο το heavy χαρακτήρα του.

Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο full-length άλμπουμ με τίτλο «ΚΤΗΝΩΔΙΑ» το οποίο κέρδισε τον ενθουσιασμό της metal κοινότητας και απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από τον εγχώριο και διεθνή Τύπο.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και το δευτεροalbum «ΚΥΚΕΩΝΑΣ», ένα εγχείρημα που τους οδηγεί στην κορυφή μια και έχει ήδη αποσπάσει διθυράμβους από όλα τα μουσικά μέσα!
Η εμφάνιση της μπάντας στο Chania Rock είναι αποκλειστική για το 2024 στην Κρήτη!

https://www.chaniarockfestival.gr/en/tickets

 

https://www.facebook.com/ChaniaRockFestival

 

https://www.instagram.com/chaniarockfestival

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση
X