Νέο soundtrack για την ταινία “Confidenza” από τον Thom Yorke

Thom Yorke 2024
Φωτογραφία: Steve Tanner

Ο Thom Yorke συνέθεσε την πρωτότυπη μουσική για την ταινία του Daniele Luchetti, “Confidenzaπου βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Domenico Starnone.

 

XL Recordings ανακοίνωσε πως το soundtrack θα κυκλοφορήσει ψηφιακά την Παρασκευή 26 Απριλίου και σε βινύλιο & CD στις 12 Ιουλίου.

Επιπλέον, κυκλοφόρησε το video για το single Knife Edge” με πρωταγωνιστές τον Elio Germano και τη Federica Rosellini, το οποίο περιλαμβάνει μία σεκάνς από την ταινία σε νέο μοντάζ του Ael Dallier Vega (μοντέρ της ταινίας), καθώς και ένα b-side κομμάτι με τίτλο “Prize Giving”.

Το “Confidenza” ακολουθεί το προηγούμενο soundtrack που έκανε ο Yorke για το ριμέικ της ταινίας “Suspiria” από τον Luca Guadagnino το 2018, απ’ όπου το “Suspirium” κέρδισε βραβείο GRAMMY στην κατηγορία Best Song Written for Visual Media. Ο Sam Petts-Davies (Suspiria, The Smile Wall Of Eyes) έκανε την παραγωγή του soundtrack. Μαζί με τον Yorke συνεργάστηκαν ξανά με την Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής του Λονδίνου και ένα τζαζ σύνολο στο οποίο συμμετέχει ο Robert Stillman και ο Tom Skinner (The Smile).

 

PRE – SAVE

https://thomyorke.xl.co/confidenzaost

Δείτε το βίντεο παρακάτω.

 Κυκλοφορεί από την XL Recordings με την υποστήριξη της The Hubsters

Thom Yorke

Confidenza

XL Recordings

Pre-Order Vinyl Here

 

 1. The Big City
 2. Knife Edge
 3. Letting Down Gently
 4. Secret Clarinet
 5. In The Trees
 6. Prize Giving
 7. Four Ways In Time
 8. Confidenza
 9. Nosebleed Nuptials
 10. Bunch Of Flowers
 11. A Silent Scream
 12. On The Ledge

Δελτίο Τύπου

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση
X