Το νέο μουσικό video των Lacuna Coil είναι για το “In The Mean Time”

Lacuna Coil – In The Mean Time (feat. Ash Costello) (Official Music Video)

Ένα νέο single και μουσικό video για το “In The Mean Time” παρουσίασαν οι Lacuna Coil. Αυτό είναι το δεύτερο τραγούδι που παρουσιάζουν οι Ιταλοί metallers, καθώς προηγήθηκε το “Never Dawn”.

Στο νέο αυτό τραγούδι συμμετέχει η Ash Costello των New Years Day.

Οι Lacuna Coil λένε για το τραγούδι αυτό:

Το “In The Mean Time” είναι ένας προβληματισμός σχετικά με το πόσο πολύ η κοινωνία μας έχει γενικά «χάσει την πλοκή». Ζούμε σε πραγματικά σε μια εποχή γεμάτη με δυστυχισμένους ανθρώπους: μοναχικούς, ανήσυχους, καταθλιπτικούς, καταστροφικούς. Η πίεση που συνθλίβει από έξω δεν μας επιτρέπει να δούμε τα πράγματα με τη σωστή διαύγεια.

«Αυτό το τραγούδι είναι σαν ομαδική θεραπεία: όχι με θρήνο, αλλά με αποδοχή που όταν σπάσει, θα είναι δύσκολο να ξανασυναντήσεις τον εαυτό σου.

«Πρέπει να απαλλάξουμε το νου μας από όλη την αναπόφευκτη τοξικότητα και να ανακαλύψουμε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτή τη ζωή… και να ξέρουμε ότι στο μεταξύ, δεν γίνεται να ευθυγραμμιστούν τα πάντα.

“Προσκαλέσαμε την Ash Costello από τους New Years Day να συμμετάσχει στο κομμάτι και είμαστε ενθουσιασμένοι που ήρθε προσθέτοντας ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για αυτό το τραγούδι με τη ζεστή φωνή και το χάρισμά της.”

Δείτε το μουσικό video των Lacuna Coil για το “In The Mean Time” παρακάτω.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση
X