Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: The Voidz, Napalm Death, Zeke, Escape The Fate, The Vaccines, Primordial, Barren Earth, Light The Torch, Naked Giants PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 30 Μάρτιος 2018 05:16

Voidz_Virtue

Το πολυαναμενόμενο δεύτερο άλμπουμ των The Voidz κυκλοφορεί σήμερα. Είναι το 'Virtue' και έρχεται τρισήμιση χρόνια μετά το ντεμπούτο άλμπουμ της παρέας του Julian Casablancas.

Τη συλλογή 'Coded Smears And More Uncommon Slurs' κυκλοφορούν σήμερα οι Napalm Death. To άλμπουμ περιέχει σπάνια τραγούδια που συνέθεσε το εμβληματικό βρετανικό group, κατά τη δωδεκαετία 2004 - 2016.

Έχει περάσει περισσότερο από μια δεκαετία από τότε που ακούσαμε νέο υλικό των Zeke. Κι όμως, το αμερικανικό punk συγκρότημα επέστρεψε, με το νέο του άλμπουμ, 'Hellbender'.

Με το έκτο τους άλμπουμ, 'I Am Human', οι Escape The Fate καλωσορίζουν τη δεύτερη δισκογραφική τους δεκαετία.

Το νέο τους άλμπουμ, 'Combat Sports', κυκλοφορούν σήμερα οι The Vaccines. Το βρετανικό indie rock συγκρότημα έχει πλέον τέσσερις δισκογραφικές δουλειές στο ενεργητικό του.

Έχουν περάσει τρισήμιση χρόνια από την κυκλοφορία του όγδοου άλμπουμ των Primordial. Σήμερα ήρθε η ώρα για την ένατη δουλειά του μεταλλικού συγκροτήματος από την Ιρλανδία. Τιτλοφορείται 'Exile Amongst The Ruins'.

Έχοντας συμπληρώσει μια δεκαετία ως συγκρότημα, οι Barren Earth κυκλοφορούν σήμερα το τέταρτο άλμπουμ τους, 'A Complex Of Cages'.

Κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι οι Light The Torch κυκλοφορούν σήμερα το ντεμπούτο άλμπουμ τους, 'Revival'. Κάποιοι άλλοι θα μπορούσαν να ισχυριστούν ότι το εν λόγω άλμπουμ αποτελεί το τρίτο των Devil You Know. Επισήμως, μάλλον ισχύει το πρώτο.

Το δισκογραφικό τους ξεκίνημα πραγματοποιούν σήμερα οι Naked Giants. Το τριμελές alternative συγκρότημα από το Seattle ονόμασε 'Sluff' το ντεμπούτο άλμπουμ του.

Επίσης κυκλοφορούν:

The Cars: Shake It Up [expanded]

The Cars: Heartbreak City [expanded]

Cabbage: Nihilistic Glamour Shots

Lychgate: The Contagion In Nine Steps

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας