Οι Turisas τον Μάιο στην Αθήνα PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 22 Δεκέμβριος 2017 12:30

Turisas_2017

TURISAS LIVE IN ATHENS

 

04 ΜΑΙΟΥ 2018

 

ΚΥΤΤΑΡΟ Live

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

 

 

Το Battle Metal των Φινλανδών Turisas έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και έχει ήδη ξεκινήσει η προπώληση και στα φυσικά σημεία!

Εισιτήρια για την εμφάνιση του epic/folk/symphonic metal κουιντέτου από τη Hämeenlina στο Κύτταρο, είναι πλέον διαθέσιμα και στα δισκοπωλεία

No Remorse, Metal Era και Reload.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Venue:          Κύτταρο Live (Ηπείρου 48, Αθήνα)

 

Προπώληση:

OnLine: www.123 tickets.gr

Δισκοπωλεία No Remorse, Metal Era, Reload

 

Τιμές: Early Bird: €25

Προπώληση: €28 | Ταμείο: €30

TURISAS

Μπορεί να μην δισκογραφούν συχνά, αλλά οι τέσσερις μέχρι στιγμής δίσκοι τους έχουν προσφέρει στιγμές επικού μεγαλείου στους οπαδούς τους. Από το ντεμπούτο “Battle Metal” του 2004 στο, κατά τεκμήριο, κορυφαίο τους δημιούργημα “The Varangian Way” του 2007, και από το “Stand Up and Fight” του 2011 στο τελευταίο τους “Turisas 2013” (στο οποίο, μάλιστα, υπάρχει και το κομμάτι “Greek Fire” το οποίο και αδημονούμε να ακούσουμε ζωντανά), το συγκρότημα εξέλιξε τον ήχο του και εδραιώθηκε ως μία από τις πλέον τίμιες και ενεργητικές μπάντες εκεί έξω. Το όραμα του βασικού διδύμου του συγκροτήματος Warlord Nÿgard (φωνητικά/πλήκτρα) και του κιθαρίστα Jussi Wickström, ξεκινάει από το πρώιμο στάδιο των Turisas ως Köyliö και συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια κοινής πορείας.

Μία από τις μπάντες που μαζί με τους συμπατριώτες τους Ensiferum και Korpiklaani θεωρούνται η αγία τριάδα του Folk ήχου, με τη διαφορά ότι οι Turisas δεν έχουν επισκεφθεί, ακόμα, την Ελλάδα, γεγονός που γενίζει με ακόμα περισσότερες προσδοκίες την επερχόμενη εμφάνισή τους.

Ετοιμαστείτε για μία γερή δόση επικού ήχου με την παγωμένη Φινλανδική ατμόσφαιρα!

Η μάχη θα είναι σφοδρή αλλά νικητές θα βγούν μόνο όσοι δώσουν το παρών!

Λάβετε θέσεις και περιμένετε το σάλπισμα!

Έρχεται πόλεμος επί σκηνής!

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας