Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Soulfly, Marty Friedman, Richard Ashcroft, Disturbed, Greta van Fleet, Hellions, Amaranthe, Gorod, Crimson Throne, Cloud Nothings PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 19 Οκτώβριος 2018 11:03

soulfly_ritual

Είναι η δεύτερη φορά που οι Soulfly αργούν μια τριετία να κυκλοφορήσουν νέο άλμπουμ. Το είχαν επαναλάβει στο δεύτερο μισό της προηγούμενης δεκαετίας, μεταξύ των άλμπουμ 'Dark Ages' και 'Conquer'. Το σημερινό 'Ritual' αποτελεί το εντέκατο άλμπουμ του συγκροτήματος, με το οποίο συμπληρώνεται μια εικοσαετία δισκογραφίας.

Το ζωντανό άλμπουμ του Marty Friedman, 'One Bad M.F. Live!!' κυκλοφορεί σήμερα.Ο βιρτουόζος κιθαρίστας τα δίνει όλα, παρέα με τη μπάντα του.

Με το ξεκίνημα της νέςα χιλιετίας, ο Richard Ashcroft πραγματοποίησε το προσωπικό δισκογραφικό ντεμπούτο του. Σήμερα, σχεδόν μια εικοσαετία μετά, ο καλλιτέχνης κυκλοφορεί το πέμπτο άλμπουμ του, με τίτλο 'Natural Rebel'.

Το δεύτερο άλμπουμ μετά την επανασύνδεσή τους κυκλοφορούν σήμερα οι Disturbed. Με το 'Evolution', το αμερικανικό συγκρότημα έχει πλέον εφτά άλμπουμ στη δισκογραφία του.

Μετά τα δύο περσινά ΕΡ τους, ήρθε η ώρα να κυκλοφορήσουν οι Greta van Fleet το ντεμπούτο full-length άλμπουμ τους. Ονομάζεται 'Anthem Of The Peaceful Army'.

Τέσσερα άλμπουμ μέσα σε πέντε χρόνια πορείας δεν είναι καθόλου άσχημα. Οι Hellions κυκλοφορούν σήμερα το 'Rue', που αποτελεί το πρώτο τους άλμπουμ με τετραμελή σύνθεση.

Με νέο τραγουδιστή στη σύνθεσή τους, οι Amaranthe μάς χαρίζουν το πέμπτο άλμπουμ της δεκαετούς πορείας τους. Φέρει τον απλό τίτλο 'Helix'.

To 'Æthra' είναι το καινούριο άλμπουμ των Gorod. Οι Γάλλοι από το Bordeaux φτάνουν τα έξι άλμπουμ, χαρίζοντας στο κοινό τους τρία τέταρτα της ώρας αγνού, τεχνικού και θορυβώδους metal.

Είναι σημαντική μέρα σήμερα για τους Crimson Throne, αφού κυκλοφορούν το πρώτο full-length άλμπουμ τους. Πέρσι είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον του κόσμου με το πρώτο ΕΡ τους. Το 'Of Void & Solitude' αναμένεται να ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο.

Πλησιάζοντας τα δέκα χρόνια ως group, οι Cloud Nothings συμπληρώνουν σήμερα τα πέντε άλμπουμ, κυκλοφορώντας το 'Last Building Burning'.

Επίσης κυκλοφορούν:

Trent Reznor & Atticus Ross: Mid90s [soundtrack]

Queen: Bohemian Rhapsody [soundtrack]

Lee Scratch Perry: The Black Album

Shining: Animal

Whispering Sons: Image

Public Service Broadcasting: White Star Liner

Birds Of Bellwoods: Victoria

Upper Wilds: Mars

Weakened Friends: Common Blah

Erosion: Maximum Suffering

Papercuts: Parallel Universe Blues

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας