Sawbiz ακροάσεις: Νέα βίντεο και τραγούδια από Manic Street Preachers, Ian Gillan & The Javelins, Clutch, Graham Bonnet Band, Sinsaenum, Metal Allegiance, Hollywood Undead, Krisiun, Send Request, Mantar, New Years Day, MaYaN, The Amity Affliction κ.ά. PDF Εκτύπωση E-mail
Κυριακή, 29 Ιούλιος 2018 07:44

sawbiz.gr headphones

Οι Manic Street Preachers συνεχίζουν να δημοσιεύουν βίντεοκλιπ τραγουδιών από το άλμπουμ 'Resistance Is Futile', που κυκλοφόρησε τον Απρίλη. Δείτε το πιο πρόσφατό τους.

Άλλο ένα δείγμα της μουσικής που έπαιζε ο Ian Gillan με τους The Javelins, αρκετά πριν γίνει διάσημος με τους Deep Purple, είναι η διασκευή του τραγουδιού 'It's So Easy', που ανήκει στον Buddy Holly. Ολόκληρο το άλμπουμ της ομάδας των γερόλυκων θα είναι διαθέσιμο την τελευταία μέρα του καλοκαιριού.

Το τρίτο single από το άλμπουμ 'Book Of Bad Decisions' των Clutch είναι το 'Hot Bottom Feeder'. Θυμίζουμε πως το άλμπουμ είναι προγραμματισμένο για τις 7 Σεπτέμβρη.

Πριν από ένα δεκαπενθήμερο, η μπάντα του Graham Bonnet κυκλοφόρησε το άλμπουμ 'Meanwhile, Back In The Garage'. Δείτε παρακάτω το βίντεοκλιπ του τρίτου τραγουδιού της φρέσκιας αυτής δουλειάς.

Πλησιάζει "επικίνδυνα" η μέρα κυκλοφορίας του 'Repulsion For Humanity' των Sinsaenum. Στις 10 Αυγούστου το ακραίο metal συγκρότημα θα μας παρουσιάσει τη νέα δουλειά του, που περιέχει (εκτός των άλλων) το τραγούδι 'Nuit Noire'. Δείτε το βίντεοκλίπ του.

O Max Cavalera φιλοξενείται στο τραγούδι 'Voodoo Of The Godsend' των Metal Allegiance. Πρόκειται για ένα από τα δέκα τραγούδια του άλμπουμ 'Power Drunk Majesty', που το supergroup θα κυκλοφορήσει στις 7 Σεπτέμβρη.

Είναι σίγουρο ότι το single 'Another Level' των Hollywood Undead θα έχει στο κοινό την ίδια τεράστια απήχηση με το προηγούμενο single του συγκροτήματος. Ακούστε το.

Το μακρόβιο death metal σχήμα των Krisiun περιμένει ως τις 7 Σεπτεμβρίου για την έκδοση του εντέκατου άλμπουμ του, 'Scourge Of The Enthroned'. Οι Βραζιλιάνοι ετοίμασαν το βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Devouring Faith' για να εντείνουν την ανυπομονησία μας.

Ένα υπέροχο κιθαριστικό riff χαρακτηρίζει το τραγούδι 'Falling To Pieces' των Send Request. Το τραγούδι, του οποίου το βίντεοκλιπ ακολουθεί, είναι μέρος του ντεμπούτου άλμπουμ 'Perspectives', που θα κυκλοφορήσει στις 24 Αυγούστου.

Η κολασμένη επίθεση των Mantar θα εξαπολυθεί μέσω του άλμπουμ 'The Modern Art Of Setting Ablaze', στις 24 Αυγούστου. Το τραγούδι 'Seek + Forget' δίνει μια γεύση του άλμπουμ.

Δείτε παρακάτω το βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'Disgust Me' των New Years Day. Θυμίζουμε πως αποτελεί το πρώτο τραγούδι του ΕΡ 'Diary Of A Creep', που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους.

Το πολυμελές group των MaYaN ετοιμάζεται για την κυκλοφορία της νέας δουλειάς του. Πρόκειται για το άλμπουμ 'Dhyana', που είναι προγραμματισμένο για την 21η μέρα του Σεπτέμβρη. Το στιχουργικό βίμτεοκλιπ του τραγουδιού 'The Rhythm Of Freedom' παρατίθεται.

Μία εβδομάδα πριν τελειώσει ο φετινός Αύγουστος θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ των The Amity Affliction. Τιτλοφορείται 'Misery' και περιλαμβάνει το τραγούδι 'Feels Like I'm Dying'.

Τη μέρα που τελειώνει τρίτος μήνας του φετινού καλοκαιριού επέλεξαν οι Kilmara για την έκδοση του τέταρτου άλμπουμ τους, 'Across The Realm Of Time'. Οι Ισπανοί μελωδικοί μεταλλάδες μάς προσφέρουν το single 'Out From The Darkness', σε μορφή βίντεοκλιπ.

Το άλμπουμ 'Tasty Nasty' των Wilson, που θα εκδοθεί στις 24 Αυγούστου, ξεκινάει με το τραγούδι 'Dumptruck'. Το gaming αισθητικής βίντεοκλιπ του τραγουδιού παρατίθεται.

Αν έχετε περιέργεια να διαπιστώσετε πώς ακούγονται οι Within The Ruins με το νέο τους τραγουδιστή, δεν έχετε παρά να ακούσετε το φρεσκότατο single 'World Undone', που δημοσιοποίησε το συγκρότημα.

Αφού ολοκλήρωσαν τις ευρύτατες συναυλιακές τους υποχρεώσεις, οι Make Them Suffer αποφάσισαν να καταπιαστούν με τη σύνθεση νέας μουσικής. Έτσι, προέκυψε το τραγούδι '27', που μπορείτε να ακούσετε.

Η τελευταία δημοσίευση των Black Needle Noise είναι το βίντεοκλιπ του τραγουδιού 'That Which Watches'. Επιστρατεύοντας νουάρ αισθητική και συνδυάζοντας dark και country ήχους, το τραγούδι είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Μετά τα δύο στούντιο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν οι Night Demon το 2015 και το 2017, ήρθε η ώρα για το ζωντανό άλμπουμ 'Live Darkness', που θα εκδοθεί στις 10 Αυγούστου. Ένα δείγμα το εγχειρήματος είναι το τραγούδι 'Screams In The Night'.

Στα τέλη Σεπτέμβρη έρχεται το νέο άλμπουμ των Riverside. Πρόκειται για το έβδομο άλμπουμ των Πολωνών, που περιέχει το τραγούδι 'Vale Of Tears'. Ακούστε το.

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας