Ανακοινώθηκε το support σχήμα της συναυλίας των King Gizzard & The Lizard Wizard στην Αθήνα PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 16:21

King_Gizzard__The_Lizard_Wizard__Press_Shot

Οι πρώτες ημέρες της προπώλησης για την πρώτη εμφάνιση των King Gizzard & The Lizard Wizard στην Αθήνα, την Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018 στο Fuzz Live Music Club, ήταν εκρηκτικές. Τα εισιτήρια φεύγουν με εντυπωσιακό ρυθμό, οπότε εξασφαλίστε άμεσα την είσοδό σας!

Επιπλέον, στο line-up προστίθενται και οι αμερικανοί Mild High Club, συνεργάτες των KGATLW στο πρόσφατο "Sketches Of Brunswick East" (2017) και συνοδοιπόροι τους σε ορισμένες στάσεις της επερχόμενης περιοδείας.

Ακολουθεί, πλήρες πλέον, το Δελτίο Τύπου:

Οι King Gizzard & The Lizard Wizard, για πρώτη φορά, ζωντανά στην Ελλάδα! Η επταμελής μπάντα από την Μελβούρνη της Αυστραλίας, ήδη ένα από πιο καυτά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, θα βρεθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου στο Fuzz Live Music Club για ένα μοναδικό show!


Mild-High-Club-Poker-by-Sam-Shea

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι αμερικανοί Mild High Club, μία εξαιρετική psychedelic pop μπάντα που συνεργάζεται με τους King Gizzard & The Lizard Wizard στο πιο πρόσφατο album τους, "Sketches Of Brunswick East" (2017) και εμφανίζεται σε επιλεγμένες ημερομηνίες της επερχόμενης περιοδείας τους!

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στη μία το μεσημέρι. Τα πρώτα, περιορισμένα σε αριθμό, εισιτήρια θα κοστίζουν 27 ευρώ (μονό) και 50 ευρώ (διπλό). Μετά την εξάντλησή τους, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 30 ευρώ (μονό) και 55 ευρώ (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 33 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Ερμού 1, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr

King Gizzard & The Lizard Wizard + support act: Mild High Club

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018, Fuzz Live Music Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1 & Πειραιώς 209, Ταύρος / τηλ. 210 3450817 / www.fuzzclub.gr )

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 20:00.

Δελτίο Τύπου

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας