Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Linkin Park, Echobelly, Wavves, Loss, Higher Power, White Hills, Employed To Serve, Slates, Helium PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 19 Μάιος 2017 05:47

Linkin_Park_One_More_Light

Οι Linkin Park έχουν εισέλθει πλέον στην τρίτη δεκαετία της «ζωής» τους. Σήμερα γίνεται πραγματικότητα η έκδοση του έβδομου άλμπουμ του καλιφορνέζικου group, με τίτλο 'One More Light'.

Είναι γεγονός πως οι Echobelly ήταν πιο διάσημοι και ενεργοί στα 90s. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν από τότε μέχρι σήμερα, δε σταμάτησαν να υπενθυμίζουν στον κόσμο ότι είναι παρόντες, ως group. Αυτό κάνουν και σήμερα, 13 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ τους. Οι εκπρόσωποι της αγγλικής σκηνής επιστρέφουν με την έκτη δουλειά τους, 'Anarchy And Alchemy'.

Μια δεκαετία ως group πλησιάζουν οι Wavves και το γιορτάζουν με τη σημερινή έκδοση του άλμπουμ 'You're Welcome'. Είναι το έκτο του συγκροτήματος από το San Diego.

Ήταν Μάιος του 2011, όταν οι Loss κυκλοφορούσαν το πρώτο άλμπουμ τους, εφτά χρόνια μετά την ίδρυσή τους. Άλλα έξι χρειάστηκε να περάσουν, προκειμένου να φτάσουμε στο φετινό Μάιο και να κυκλοφορήσει το συγκρότημα το δεύτερο άλμπουμ του. Ονομάζεται 'Horizonless' και είναι άκρως ατμοσφαιρικό και καταθλιπτικό.

Τα δόντια τους δείχνουν οι Higher Power στο ντεμπούτο full-length άλμπουμ τους, 'Soul Structure'. Ο τραχύς ήχος τους ήταν ήδη γνωστός από το ντεμπούτο ΕΡ τους, δυο χρόνια πριν, αλλά μια πιο πλήρης γεύση του συγκροτήματος είναι σήμερα διαθέσιμη.

Οι White Hills ανήκουν στα συγκροτήματα που μετρούν περισσότερα άλμπουμ συγκριτικά με χρόνια. Η ασταμάτητη δισκογραφική τους ενεργότητα συνεχίζεται με το άλμπουμ 'Stop Mute Defeat'. Φυσικά, η space ψυχεδέλεια εξακολουθεί...

Ακριβώς δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου άλμπουμ τους, οι Εmployed Τo Serve κυκλοφορούν σήμερα τη δεύτερη δισκογραφική τους προσπάθεια, με τίτλο 'The Warmth Of a Dying Sun'. Πολλά αυτιά θα ματώσουν.

Τρία χρόνια μετά το δισκογραφικό τους ξεκίνημα, οι Slates συνεχίζουν να μας προσφέρουν punk pop/rock ήχους, με το νέο άλμπουμ 'Summery'. Η ενέργειά τους δύσκολα σταματάει.

Τα 19 τραγούδια αγγίζει η νέα συλλογή από ανέκδοτα demo, b-sides και σπάνια single, 'Ends With And', των Helium. Αξίζει να σημειωθεί ότι η δισκογραφική εταιρία του συγκροτήματος επανεκδίδει σήμερα τα δύο (μοναδικά) full-length άλμπουμ του group, από τα 90s. Στο δεύτερο από αυτά περιλαμβάνεται και το ΕΡ 'No Guitars'.

Επίσης κυκλοφορούν:

Papa Roach: Crooked Teeth

DragonForce: Reaching Into Infinity

Do Make Say Think: Stubborn Persistent Illusions

Tigers Jaw: Spin

The Mountain Goats: Goths

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας