Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: The Black Angels, Robyn Hitchcock, Incubus, Vampire, While She Sleeps, Ghost Bath, Artificial Brain PDF Εκτύπωση E-mail
Πέμπτη, 20 Απρίλιος 2017 09:07

Black_Angels_Death_Song

Τη δεύτερη δεκαετία δισκογραφικής παρουσίας τους εγκαινιάζουν οι Τhe Black Angels με το άλμπουμ 'Death Song'. Το ψυχεδελικό συγκρότημα κυκλοφορεί σήμερα την πέμπτη δουλειά του, τέσσερα χρόνια μετά την προηγούμενη.

Σήμερα κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ του Robyn Hitchcock που φέρει απλά το όνομα του καλλιτέχνη στο εξώφυλλο. Ο 64χρονος λονδρέζος δε σταματάει να παρουσιάζει καινούριο μουσικό υλικό, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Είναι η πρώτη φορά που οι Incubus αργούν τόσο πολύ να εκδώσουν full-length άλμπουμ. Η όγδοη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος φέρει απλά το αντίστοιχο νούμερο ως τίτλο.

Τρία χρόνια μετά το ομώνυμο ντεμπούτο τους, οι Vampire επιστρέφουν με τη δεύτερη δουλειά τους, 'With Primeval Force'. Ένα από τα τραγούδια του άλμπουμ, το γνωρίζουμε από πέρσι. Τα υπόλοιπα οχτώ αποτελούν ολοκαίνουριο υλικό του σουηδικού group.

Πέντε χρόνια δισκογραφικής παρουσίας συμπληρώνουν οι While She Sleeps με το νέο άλμπουμ, 'You Are We'. Πρόκειται για ένα ακόμα δείγμα της ακραίας ενέργειας που διαθέτει το βρετανικό group.

Ξεκινώντας με το ομότιτλο ΕΡ τους το 2013, οι Ghost Bath δεν έχουν σταματήσει να κυκλοφορούν νέο υλικό. Έτσι, σήμερα επανέρχονται με το τρίτο άλμπουμ τους, 'Starmourner'.

Τρία χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, οι Artificial Brain έχουν κάτι καινούριο. Είναι το άλμπουμ 'Infrared Horizon', στο οποίο οι νεοϋορκέζοι μεταλλάδες δείχνουν ξανά τι αξίζουν.

Επίσης κυκλοφορούν:

Cult Of Luna: Years In A Day

The Winter Passing: Double Exposure

Μοιραστείτε το άρθρο με τους φίλους σας