Νέο μουσικό video από τους Saxon για το “Madame Guillotine”

Saxon 2024

Οι Saxon κυκλοφορούν το video για το “Madame Guillotine”, το τρίτο single από το 24ο στούντιο άλμπουμ τους, Hell, fire and damnation, το οποίο έχει πάρει εξαιρετικές κριτικές και κυκλοφορεί από τη Silver Lining Music.

Το Hell, fire and damnation, είναι ένας δίσκος που βρίσκει τους Saxon, να εξερευνούν όλες τις περιοχές της ιστορίας και του μυστηρίου, μέσα από δέκα από τα πιο πειστικά και δυναμικά τραγούδια τους. Στο Madame Guillotine, ο τραγουδιστής και ιδρυτής του γκρουπ, Biff Byford, επιλέγει να μιλήσει για τη διαβόητη συσκευή βασανισμού, που είναι ευρέως γνωστή από τη χρήση του κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης, ανάμεσα στο 1789 και το 1799.

«Και αυτό και το ομώνυμο τραγούδι, έχουν γραφτεί στην πραγματικότητα από εμένα και τον Brian Tatler και είναι πολύ “Saxon”, τόσο που δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει κάποιος άλλος», σχολιάζει ο Byford. «Τραγούδησα, σαν να ήταν η γκιλοτίνα κάποιο πρόσωπο, ότι δηλαδή η γκιλοτίνα έχει συνείδηση. Λατρεύω το groove, έχει σπουδαίο groove!»

Δείτε/Ακούστε το Madame Guillotineαπό κάτω:

Την παραγωγή του Hell, Fire And Damnationέχει αναλάβει ο Andy Sneap (JUDAS PRIEST, EXODUS, ACCEPT και κιθαρίστας των PRIEST) μαζί με τον Biff Byford, ενώ μόνος του ο Sneap έχει αναλάβει τη μίξη και το mastering με το άλμπουμ να βαδίζει στη λεπτή γραμμή ανάμεσα στη σίγουρη και σύγχρονη δύναμη και στο New Wave of British Heavy Metal, που οι SAXON ήταν από τους δημιουργούς του.

Το 2024, υπόσχεται να είναι μία σπουδαία χρονιά για τους SAXON, με την ευρωπαϊκή περιοδεία τους παρέα με τους JUDAS PRIEST και τους URIAH HEEP, η οποία ξεκινά από τη Μ. Βρετανία το Μάρτιο, την κυκλοφορία του Hell, Fire And Damnation, αλλά και την αμερικάνικη coheadline περιοδεία τους με τους URIAH HEEP, με τίτλο Hell, fire & chaosThe best of British Rock & Metal.

Το Hell, fire and damnation θα είναι διαθέσιμο σε μία ποικιλία από formats και οι προ-παραγγελίες μπορούν να γίνουν εδώ.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση
X