Ακούστε το ντεμπούτο ΕΡ των Smokechamber

Smokechamber

Σε τρεις περιπτώσεις, κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιά, είχαμε την τύχη να έρθουμε αντιμέτωποι με δουλειές των Riffernaut. Το μονομελές “συγκρότημα” από τη Σιγκαπούρη, δημιούργημα του Mizar, κυκλοφόρησε τρία ΕΡ πραγματικής stoner/doom metal μουσικής. Φέτος, ο Mizar αποφάσισε κάτι καινούριο. Συνεργαζόμενος με δύο ακόμα μουσικούς, έβαλε μπροστά τη μηχανή, που ακούει στο όνομα Smokechamber. Γεννήθηκε, λοιπόν, άλλο ένα stoner/doom metal σχήμα, επίσης αριστουργηματικό.

Το ντεμπούτο ΕΡ των Smokechamber κυκλοφόρησε πριν από τρεις μέρες. Φέρει απλώς το όνομα του group και περιλαμβάνει τρία τραγούδια, που δεν ξεπερνούν τα τρία τέταρτα της ώρας σε συνολική διάρκεια.

Η συνδρομή των επιπλέον χεριών είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Τα drums είναι σαφώς ανώτερα, ενώ ο ισοπεδωτικός ήχος του μπάσου απογειώνει τον τελικό ήχο. Φυσικά, τα κιθαριστικά riff εξακολουθούν να σκοτώνουν και τα απόμακρα φωνητικά συμβάλλουν σε μια space rock αισθητική. Οι Smokechamber έχουν όλα τα συστατικά για να αξίζουν να λέγονται stoner. Απολαύστε δυνατά!

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X