Ακούστε το καινούριο άλμπουμ των Casual Nun

casual nun

Η μουσική των Casual Nun θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ψυχεδελικό noise rock. Το συγκρότημα, αν και εγκατεστημένο στο Λονδίνο, έχει ελληνικές καταβολές.

Οι Casual Nun κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ τους, ‘Super Fancy Skeleton‘, στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας. Θα μπορούσε, ίσως, να χαρακτηριστεί και mini άλμπουμ, δεδομένης της σχετικά περιορισμένης διάρκειάς του. Ακολούθησαν άλλο ένα full-length άλμπουμ και δύο split κυκλοφορίες. Προχθές, την εμφάνισή του έκανε το τρίτο άλμπουμ του group, με τίτλο ‘Resort for Dead Desires‘.

Στην ουσία, το άλμπουμ κινείται στα ίδια μουσικά μονοπάτια με τα προηγούμενα, πράγμα που σημαίνει πως είναι ιδανικό για οποιονδήποτε αρέσκεται σε λίγο πιο επιθετική ψυχεδέλεια. Το ηχητικό περιεχόμενο του ‘Resort for Dead Desires‘ είναι απλώς το ίδιο υπέροχο με τον τίτλο του.

Παράλληλα με τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί ότι σε ένα μήνα από σήμερα θα κυκλοφορήσει ένα single, με διαφορετικές εκδοχές των δύο τελευταίων τραγουδιών του άλμπουμ. Απολαύστε και αυτό.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X