Δείτε videos από τις εμφανίσεις των προκριθέντων του Α’ ημιτελικού του Global Battle Of The Bands

photo_GBOTB

Ο πρώτος ημιτελικός (αυτός της Αθήνας, μιας που θα πραγματοποιηθεί και ένας στη Θεσσαλονίκη στις 24 Ιανουαρίου – περισσότερες λεπτομέρειες εδώ: www.facebook.com/events/103172516724694) του Global Battle of the Bands Greece ολοκληρώθηκε, φέρνοντας ως αποτέλεσμα 9 μεγάλους νικητές που θα συμμετάσχουν στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου (περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα μέσω του www.gbob.gr).

Μέσω της προηγμένης τεχνολογίας του live streaming, η πλατφόρμα του Local Stage Live (www.localstage.gr) έδωσε τη δυνατότητα σε όσους δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν, να παρακολουθήσουν την μεγάλη αναμέτρηση, από τη… ζεστασιά του σπιτιού τους (και ακριβώς το ίδιο θα συμβεί και στον ημιτελικό της Θεσσαλονίκης – για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το www.localstage.gr/live/56747802d9808798644abdc5).

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε το υλικό που προέκυψε από το live streaming του πρώτου ημιτελικού, δίνοντάς σας την ευκαιρία να… πάρετε μια γεύση από τις προκριθείσες μπάντες (παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά). Απολαύστε υπεύθυνα!

Μείνετε συντονισμένοι στις σελίδες της διοργάνωσης, της διοργανώτριας εταιρείας, αλλά και της πλατφόρμας του Local Stage Live για να ενημερώνεστε πρώτοι σχετικά με τις προσεχείς δραστηριότητες:

GBOB (Global Battle of the Bands): www.gbob.gr | www.facebook.com/GBOB.Greece | www.gbobunited.com/gbob-greece

MMR (Modern Mental Rebels): www.facebook.com/modernmentalrebels

Local Stage Live: www.localstage.gr | www.facebook.com/Local-Stage-LIVE-792748054112556

Δελτίο Τύπου

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X