Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Moby & The Void Pacific Choir, Mono, The Dillinger Escape Plan, Kings Of Leon, Darkthrone, As Lions, Red Fang, Sons Of Balaur, Oozing Wound, Black Dreams

moby__void_pacific_choir

Το καινούριο άλμπουμ του Moby κυκλοφορεί σήμερα, με το λογότυπο Moby & The Void Pacific Choir. Ονομάζεται ‘These Systems Are Failing’ και θυμίζει πολύ τις early 90s δουλειές του καλλιτέχνη.

Οι Mono είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα ιαπωνικά μουσικά προϊόντα. Φέτος συμπληρώνουν μιάμιση δεκαετία δισκογραφικής ενεργότητας, κυκλοφορώντας σήμερα το νέο τους άλμπουμ, ‘Requiem For Hell’.

Το άλμπουμ ‘Dissociation’ κυκλοφορούν σήμερα οι The Dillinger Escape Plan. Άραγε θα αποτελέσει πράγματι την τελευταία δουλειά τους…;

Ξεκινώντας δισκογραφικά το 2003, οι Kings Of Leon κυκλοφορούν σήμερα το έβδομο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘Walls’. Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα «αργεί» μια τριετία να παρουσιάσει νέο υλικό.

Με το σημερινό ‘Arctic Thunder’, οι νορβηγοί Darkthrone μπορούν δίκαια να υπερηφανεύονται ότι βρίσκονται 25 χρόνια στη δισκογραφική αρένα.

Μπορεί ο Βruce Dickinson να βρίσκεται αμέτρητα χρόνια στη δισκογραφία, ο γιος του, Austin, όμως, μόλις ξεκινάει. Το ντεμπούτο ΕΡ των As Lions, ‘Aftermath’, κυκλοφορεί σήμερα, περιέχοντας τέσσερα τραγούδια. 

Ακριβώς τρία χρόνια μετά το προηγούμενο άλμπουμ τους, οι Red Fang από το Portland κυκλοφορούν σήμερα την τέταρτη δουλειά τους, ‘Only Ghosts’.

Οι πρωτοπόροι της black metal σκηνής, Sons Of Balaur, επιστρέφουν σήμερα με νέο άλμπουμ. Πρόκειται για το ‘Tenebris Deos’.

Η τέταρτη full-length δουλειά των Oozing Wound τιτλοφορείται ‘Whatever Forever’ και κυκλοφορεί σήμερα. Το τρίο από το Chicago υπηρετεί περίφημα τη noise metal σκηνή.

Μία από τις πολύ ενδιαφέρουσες σημερινές κυκλοφορίες είναι το πρώτο single των φινλανδών Black Dreams. Πρόκειται για το ‘Soul Stealer’, που απέχει έτη φωτός από τα συνήθη black metal μονοπάτια που μας έρχονται στο νου, όταν αναφέρεται κανείς σε σκανδιναβικά συγκροτήματα. Το group αναμιγνύει rock ‘n’ roll και metal ήχους, σε μοτίβο που θυμίζει ακόμα και τους θρυλικούς The Hellacopters.

Επίσης κυκλοφορούν:

Kee Marcello: Scaling Up

Gurr: In My Head

Blackberry Smoke: Like An Arrow

Départe: Failure, Subside

Wormrot: Voices

Trophy Eyes: Chemical Miracle

Age Of Woe: An Ill Wind Blowing

Real Numbers: Wordless Wonder

Anciients: Voice Of The Void

40 Watt Sun: Wider Than The Sky

Sleaford Mods: TCR

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X