Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Ry Cooder, Arctic Monkeys, Soft Kill, Beach House, The Death Wheelers, La Luz

ry_cooder_prodigal

Διανύοντας ήδη το δεύτερο χρόνο της όγδοης δεκαετίας του, ο Ry Cooder δε φαίνεται να πτοείται. Η δισκογραφική του πορεία συνεχίζεται ακάθεκτη με το ‘The Prodigal Son’.

Πέντε χρόνια χρειάστηκε να περιμένουν οι οπαδοί των Arctic Monkeys για το καινούριο άλμπουμ του group. Είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα καθυστερεί τόσο πολύ να εκδώσει νέο υλικό. Το ‘Tranquility Base Hotel & Casino’ είναι η έκτη τους δουλειά.

Όπως πάντα ατμοσφαιρικοί, οι Soft Kill μάς ταξιδεύουν σε μελαγχολικά μονοπάτια με το καινούριο άλμπουμ τους, ‘Savior‘. Πρόκειται για το πέμπτο του group.

Το έβδομο άλμπουμ των Beach House φέρει ως τίτλο το συγκεκριμένο νούμερο. Κυκλοφορεί σήμερα, αποτελώντας μια από τις καλύτερες προτάσεις για τους φίλους της dream pop.

Είχαμε τρία χρόνια να ακούσουμε νέο υλικό των The Death Wheelers. Το καινούριο άλμπουμ του συγκροτήματος έχει τίτλο ‘I Tread On Your Grave’ και μπορεί κανείς να μαντέψει τη θεματολογία του…

Οι ψυχεδελικοί και surf ήχοι των La Luz λαμβάνουν σάρκα και οστά για ακόμα μια φορά, μέσω του άλμπουμ ‘Floating Features’. Είναι η τρίτη δουλειά του αμερικανικού group.

Επίσης κυκλοφορούν:

Vimic: Open Your Omen

Slow Mass: On Watch

Gold Connections: Popular Fiction

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X