Λεπτομέρειες για το καινούριο άλμπουμ του Tony Niva

tony_niva_2016

Όσοι ασχολούνται εντατικά με τη σουηδική metal σκηνή (και δεν είναι λίγοι) θα γνωρίζουν τον Tony Niva. Αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους σουηδούς εκπροσώπους του μελωδικού metal, με εκτενέστατο βιογραφικό. Μία από τις σπουδαιότερες περιόδους της καριέρας του αποτέλεσε η πενταετία, κατά την οποία τραγουδούσε στους Lions Share. Τότε, 15 χρόνια πριν, ήταν που είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ ‘Entrance’ του συγκροτήματος, το οποίο είχε λάβει πολύ καλές κριτικές.

Πέρα, όμως, από τη συνδρομή του σε συγκροτήματα, ο Tony Niva έχει και solo πορεία. Το πρώτο άλμπουμ του, ‘No Capitulation’, κυκλοφόρησε το 1994. Από τότε, πέρασε πολύς καιρός για να κυκλοφορήσει ο καλλιτέχνης νέα προσωπική δουλειά. Έπρεπε να έρθει το 2011 για να εκδωθεί το ‘Gold From The Future’. Έκτοτε, όμως, αποδείχθηκε ασταμάτητος. Τα έτη 2013, 2014 και 2015 αποτέλεσαν έτη νέων δισκογραφικών προσπαθειών. Αυτός ο συνεχόμενος «βομβαρδισμός» συνεχίζει και φέτος. Στις 28 Οκτωβρίου καταφθάνει το ολοκαίνουριο άλμπουμ του Niva, ‘Atmospherical’. Όπως πάντα, έτσι και τώρα, το εξώφυλλο του άλμπουμ φέρει απλά το επώνυμο του τραγουδιστή. Μπορείτε να το διαπιστώσετε και μόνοι σας παρακάτω, όπου παρατίθεται και η λίστα των νέων τραγουδιών.

01. Dressed To Killniva_atmospherical
02. Déjà Vu
03. Spirit Of The Night
04. Forbidden Lover
05. I’m On A Roll
06. Evil Rose
07. Raise Your Voice
08. The Mountain
09. Play Our Songs
10. Wall Of Bricks
11. Long Road To Hell & Back [bonus track]

Ένα team οχτώ μουσικών χρειάστηκε για τη δημιουργία του συγκεκριμένου άλμπουμ. Δεν είναι παράξενο το γεγονός ότι μερικοί απ’ αυτούς αποτέλεσαν μέλη των Lions Share. Εξάλλου ένα από τα τραγούδια του ‘Atmospherical’ (το πέμπτο στη λίστα) είναι επαναπροσέγγιση παλιού τραγουδιού του συγκροτήματος.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X