Το νέο μουσικό video των Half Gramme of Soma για το “Magnetar”

Half Gramme of Soma 2022

Οι Αθηναίοι rockers Half Gramme of Soma, έδωσαν μόλις στην δημοσιότητα το δεύτερο video για το τραγούδι “Magnetar”. Έρχεται μέσα από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά “Slip Through The Cracks”, που είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία στις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

Το εξαιρετικό video είναι ένα stop motion animation της mulumu. Προσφέρει μια 90’s μελαγχολία στο νέο τραγούδι, που μοιάζει να σηματοδοτεί και μία πολύ ενδιαφέρουσα μουσική στροφή του σχήματος προς την αγαπημένη του δεκαετία. Οι Half Gramme of Soma πριν μία πενταετία μας φιλοδώρησαν με το εξαιρετικό “Groove Is Black” album. Με αυτό, έχουν ανεβάσει ήδη τον πήχη και κορυφώνουν την προσμονή για το επόμενο δισκογραφικό τους βήμα.

Σε δηλώσεις των ιδίων: “Με το ‘Magnetar’ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε μία νέα πλευρά μας, την οποία σφυρηλατούμε εδώ και χρόνια στο studio, μιας που είναι αυτή που μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ στα αγαπημένα μας ακούσματα. Με το υπέροχο stop motion video της υπερταλαντούχας mulumu θεωρούμε πως μπαίνει το τελευταίο κομμάτι στο παζλ της αισθητικής του νέου album, που γεφυρώνει παλιούς και νέους Half Gramme of Soma. Ανυπομονούμε να το μοιραστούμε μαζί σας!”

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Half Gramme of Soma αναχωρούν σε λίγες ημέρες για την Ευρωπαϊκή τους περιοδεία στο πλευρό των Naxatras. Ηπεριοδεία κλείνει στις 22 Οκτωβρίου στην Αθήνα, σε μια άτυπη ζωντανή παρουσίαση του νέου album στο An Club.

Οι προπαραγγελίες για το “Slip Through The Cracks” σε δίσκο βινυλίου και CD, αλλά και του merchandise που το συνοδεύει έχουν ξεκινήσει, μέσω της SOL Records και της σελίδας Bandcamp του συγκροτήματος.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X