Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Scorpions, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Sect, Death Of Lovers, Loch Vostok, Almyrkvi

Scorpions_-_Born_To_Touch_Your_Feelings_-_Best_Of_Rock_Ballads

Τρία καινούρια τραγούδια, αλλά και αγαπημένες ήρεμες μελωδίες από το παρελθόν, περιλαμβάνει η νέα κυκλοφορία των Scorpions, ‘Born To Touch Your Feelings’. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι γερμανοί ροκάδες μάς προσφέρουν μια ανάλογου είδους συλλογή.

O Noel Gallagher και οι High Flying Birds προχωρούν σήμερα στην κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου άλμπουμ ‘Who Built The Moon?’. Είναι το τρίτο του συγκροτήματος.

Με το νέο άλμπουμ των Sect, ‘No Cure For Death’, δε θα μείνει άθικτο κανένα τύμπανο. Οι οπαδοί του hardcore έχουν κάθε λόγο να χαίρονται.

Τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο ΕΡ τους, οι Death Of Lovers επιστρέφουν με το ντεμπούτο full-length άλμπουμ τους. Ονομάζεται ‘The Acrobat’ και αποτελεί τη χρυσή τομή μεταξύ indie-rock, shoegaze και pop.

Με ένα single, που κοινοποιήθηκε στα τέλη του Σεπτέμβρη, οι Loch Vostok μας είχαν προετοιμάσει για τη νέα τους κυκλοφορία. Το σουηδικό συγκρότημα έφτασε τα εφτά άλμπουμ με το σημερινό ‘Strife’.

Έκαναν το ντεμπούτο τους πέρσι με ένα ΕΡ που εντυπωσίασε. Σήμερα, οι Almyrkvi προχωρούν στην κυκλοφορία του πρώτου full-length άλμπουμ τους, με τίτλο ‘Umbra’. Το ατμοσφαιρικό death metal έχει βρει άλλον ένα ικανότατο εκπρόσωπο.

Επίσης κυκλοφορούν:

The Fall: Singles 1978-2016

Bjork: Utopia

Ramones: Rocket To Russia [40th anniversary deluxe edition]

Eagles: Hotel California [40th anniversary expanded edition]

Lucifer’s Hammer: Victory Is Mine

Taake: Kong Vinter

Clap Your Hands Say Yeah: Some Loud Thunder [10th anniversary edition]

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X