Sawbiz ακροάσεις: Νέα βίντεο και τραγούδια από Garbage, Alice Cooper, Armstrongs, Rex Brown, Arch Enemy, Mr. Big, Social Crash, Dreemwich, Lords Of Meat, Seaway, Monolord, Hot Water Music, Blindwish, Suspirians

sawbiz.gr headphones

Ανθρωπιστικές διαθέσεις κρύβονται πίσω από το νέο single, ‘No Horses’ των Garbage. Τα έσοδα που θα αποκομίσει το συγκρότημα από το single αυτό, μέχρι τέλους του 2018, θα προσφερθούν στον Ερυθρό Σταυρό. Το τραγούδι αναφέρεται σε ένα δυσοίωνο μέλλον, όπου το μόνο που θα έχει σημασία στον κόσμο είναι η επιτυχία και το χρήμα, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα τις μικρές καθημερινές ανθρώπινες χειρονομίες, αλλά και τις μικρές ομορφιές, που κάνουν τη ζωή μας ανεκτή. Αλήθεια, πόσο μελλοντικό είναι αυτό…;

Τη μεθεπόμενη Παρασκευή κυκλοφορεί ο Alice Cooper το άλμπουμ ‘Paranormal’. To στιχουργικό βίντεοκλιπ του ομώνυμου τραγουδιού κοινοποιήσε ο θρυλικός τραγουδιστής.

Η συνεργασία του Tim Armstrong των Rancid και των Transplants με τον Billie Joe Armstrong των Green Day έχει ως αποτέλεσμα το project των Armstrongs. Aκούστε το πρώτο τραγούδι που δημοσιεύουν οι δύο punk εκπρόσωποι.

Ένα άλμπουμ που πολλοί μεταλλάδες περιμένουν με ανυπομονησία, αλλά και περιέργεια, είναι το ‘Smoke On This…’ του Rex Brown, άλλοτε μπασίστα των Pantera. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή θα γίνει η έκδοση του άλμπουμ. Το φρέσκο βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Buried Alive’ παρατίθεται.

Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας του ερχόμενου Σεπτέμβρη, οι Arch Enemy θα κυκλοφορήσουν το άλμπουμ ‘Will To Power’. Περιέχει το τραγούδι ‘The World Is Yours’, του οποίου το βίντεοκλιπ ακολουθεί.

Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Defying Gravity’ των Mr. Big. Ας μην ξεχνάμε πως το πολυετές συγκρότημα κυκλοφόρησε το τελευταίο του άλμπουμ στις αρχές του τρέχοντος μήνα.

Ιδρύθηκαν το 2012, αλλά χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια για να κάνουν του ντεμπούτο τους. Ο λόγος για τους Social Crash, το γαλλικό συγκρότημα που συνδυάζει punk και metal. Το άλμπουμ ‘Burn Out’ θα κυκλοφορήσει ψηφιακά στις 18 Αυγούστου. Το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Still Wolf To Man’, όμως, είναι ήδη διαθέσιμο.

Η μουσική πορεία των Dreemwich δεν κράτησε πολύ. To power metal συγκρότημα από την πολιτεία του Kansas σχηματίστηκε το 1988 και διαλύθηκε το 1992. Πρόλαβε να εκδώσει τέσσερα demo. Χάρις στη δισκογραφική εταιρία Arkeyn Steel, τα τραγούδια των demo ήρθαν πάλι στην επιφάνεια. Πρόκειται για 17 τραγούδια, που θα συμπεριληφθούν σε μια remastered έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει την 24η Ιουλίου του τρέχοντος έτους, υπό τον τίτλο ‘Beyond Imagination’. Το πρώτο απ’ αυτά είναι το ‘Lonely Child’, που μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Έτσι, σε όσους δε γνωρίζουν το συγκρότημα, δίνεται η ευκαιρία γνωριμίας με αυτό.

Ήταν αρχές των 90s, όταν οι Lords Of Meat ήταν ενεργοί. Το live demo του 1992 δεν κατάφερε ποτέ να εκδωθεί. Εκδόθηκε, όμως, το στούντιο demo του 1993. Τόσο το πρώτο, όσο και το δεύτερο, θα κυκλοφορήσουν ενιαία στις 24 Ιουλίου, υπό τον τίτλο ‘A Mind A World Away’. Το metal group από το Chicago οφείλει αυτή την τιμή στη δισκογραφική εταιρία Arkeyn Steel, η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει το υλικό του συγκροτήματος. Εσείς, με τη σειρά σας, μπορείτε να πάρετε μια γεύση του παλιού metal σχήματος, μέσω του τραγουδιού ‘Winds Of Deception’.

Το πρώτο άλμπουμ των Seaway κυκλοφόρησε το 2013. Δύο χρόνια μετά, κυκλοφόρησε το δεύτερο. Στα μέσα του ερχόμενου Σεπτέμβρη, δηλαδή άλλα δύο χρόνια μετά, θα κυκλοφορήσει και το τρίτο, με τίτλο ‘Vacation’. Το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Apartment’ ακολουθεί.

Εδώ και κάποια χρόνια, οι Monolord μάς στέλνουν εξαιρετικό stoner από τη Σουηδία. Η επικείμενη δισκογραφική δουλειά του group φέρει το όνομα ‘Rust’ και θα εκδωθεί στα τέλη του φετινού Σεπτέμβρη. Το εκπληκτικό ομώνυμο τραγούδι είναι στη διάθεσή σας.

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε χρόνια για να καταφέρουν οι Hot Water Music να ετοιμάσουν το δεύτερο άλμπουμ τους. Πρόκειται για το ‘Light It Up’, που θα κυκλοφορήσει στα μέσα Σεπτέμβρη. Ακολουθεί το βίντεοκλιπ του τραγουδιού ‘Vultures’.

Την πρώτη μέρα του Σεπτέμβρη, oι Blindwish, οι οποίο συμπλήρωσαν ένα χρόνο «ζωής» φέτος το Μάρτιο, θα κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, ‘Good Excuses’. Ξεκινάει με το τραγούδι ‘After Midnight’, του οποίου το βίντεοκλιπ παρατίθεται.

Το δεύτερο τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ ‘Ti Bon Ange’ των Suspirians είναι γεμάτο θόρυβο και ψυχεδέλεια. Ονομάζεται ‘Nocturne’ και το βίντεοκλίπ του ακολουθεί.

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X