Ο Paul Bostaph επιστρέφει μόνιμα ως ντράμερ των Slayer

altΤην επιστροφή του Paul Bostaph πίσω από τα τύμπανα, ανακοίνωσαν και επίσημα οι Slayer. Ο Gary Holt, θα παραμείνει στη θέση του αδικοχαμένου Jeff Hanneman και στην επικείμενη περιοδεία τους, που περιλαμβάνεται και η Αθήνα.

«Ο Tom Araya και ο Kerry King των Slayer, είναι στην ευχάριστη έση να σας ανακοινώσουν πως ο Paul Bostaph, επέστρεψε στο συγκρότημα επί μονίμου βάσεως. Ο Bostaph θα είναι πίσω από τα τύμπανα ξεκινώντας στις 4 Ιουνίου, οπότε και οι Slayer θα ξεκινήσουν το πρώτο σκέλος της περιοδείας τους, στη Βαρσοβία της Πολωνίας. Ο Gary Holt, θα παραμείνει στη θέση του αδικοχαμένου Jeff Hanneman. Στο δρομολόγιο των Slayer για το 2013, περιλαμβάνονται 35 στάσεις αποτελούμενες και από headline εμφανίσεις, καθώς και συμμετοχές σε μεγάλα φεστιβάλ στην Ευρώπη και τη Ν. Αμερική, ανάμεσα σε Ιούνιο και Οκτώβριο.

O Paul είναι ένας φοβερός ντράμερ και ένας καλός φίλος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποφάσισε να γυρίσει στο συγκρότημα, δήλωσε ο Tom Araya. Είμαστε ακόμα πολύ μουδιασμένοι από το χαμό του Jeff, αλλά δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας στην Ευρώπη και χρειάζεται να προχωρήσουμε μπροστά… έχοντας τον Paul ξανά στο συγκρότημα, κάνει τα πράγματα πολύ πιο εύκολα.

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που επέστρεψα στους Slayer, πρόσθεσε ο Paul Bostaph. Περάσαμε μαζί 10 πολύ έντονα χρόνια, το διασκεδάσαμε πολύ, δημιουργήσαμε φοβερές μουσικές, οπότε για μένα, είναι σαν να γυρνάω σπίτι μου».

O Paul Bostaph, στην πρώτη του περίοδο ως ντράμερ των Slayer, συμμετείχε στα άλμπουμ ‘Divine Intervention’ (1994), ‘Undisputed Attitude’ (1996), ‘Diabolus in Musica’ (1998) και ‘God Hates us All’ (2001). Όπως τότε, έτσι και τώρα αντικαθιστά τον Dave Lombardo

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X