Οι Dead Cross διασκευάζουν το ‘Rise Above’ των Black Flag

Dead Cross

Το πρώτο τραγούδι από το πρώτο άλμπουμ των Black Flag επέλεξαν να διασκευάσουν οι Dead Cross. Το τραγούδι δεν είναι άλλο από το ‘Rise Above’ και το άλμπουμ δεν είναι άλλο από το ‘Damaged‘.

Οι hardcore καταβολές των Dead Cross είναι κάτι παραπάνω από φανερές. Έτσι, δεν είναι περίεργο που διάλεξαν να τιμήσουν ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του είδους. Η διασκευή μας ταξιδεύει πίσω στο 1981, αλλά και στη σημερινή έκρυθμη κατάσταση, που επικρατεί στις ΗΠΑ. Οι Dead Cross κοινοποίησαν το video του τραγουδιού, ως συμπαράσταση στις διαμαρτυρίες του κόσμου, σχετικά με τις ρατσιστικές δολοφονίες πολιτών.

Το video ξεκινάει με τα αγανακτισμένα λόγια ενός αμερικανού, σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά της αστυνομίας στις διαμαρτυρίες αυτές. Ταυτόχρονα, διαδοχικά πλάνα άνανδρης αστυνομικής βίας και αλαζονείας συνοδεύουν τα λόγια αυτά. Τουλάχιστον, στο τέλος του, το οπτικό υλικό περιλαμβάνει τη λεηλάτηση ενός περιπολικού οχήματος, πράξη που θα ήταν ωραίο να γενικευθεί…

Δεν είναι γνωστό αν η συγκεκριμένη διασκευή θα συμπεριληφθεί στο δεύτερο άλμπουμ των Dead Cross, που τελεί υπό ηχογράφηση.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X