Οι Beak> και οι Mount Kimbie είναι τα νέα ονόματα για το Release Athens 2024

Beak-Release Athens 2024
Mount Kimbe Release Athens 2024

Οι Beak> και οι Mount Kimbie είναι τα συγκροτήματα που θα πλαισιώσουν τους Massive Attack στο Release Athens 2024. Ακολουθεί το δελτίο τύπου με όλες τις λεπτομέρειες.

Οι Beak> αυτή τη στιγμή αποτελούνται από τον Geoff Barrow των Portishead, τον Will Young, μπασίστα του Robert Plant, και τον Billy Fuller aka Moon Gangs.

Με επιρροές που ξεκινούν από το krautrock και φτάνουν μέχρι την πειραματική/ηλεκτρονική μουσική, οι Beak> κυκλοφόρησαν το ομώνυμο ντεμπούτο τους το 2009, το οποίο ξεχώρισε χάρις στον αυτοσχεδιαστικό του χαρακτήρα.

Έκτοτε, έχουν ηχογραφήσει άλλα δύο studio albums, έχουν υπογράψει το soundtrack για το ψυχολογικό δράμα “Couple In A Hole”, του Βέλγου σκηνοθέτη Tom Geen, και έχουν κυκλοφορήσει μια σειρά σπουδαίων single όπως τα “Sex Music”, “The Meader” και το πιο πρόσφατο “Kosmik Musik”, το οποίο συνόδευε το sci-fi graphic novel των Joe Currie και Ben Wheatley.

Μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εκατοντάδες εμφανίσεις σε Ευρώπη και Αμερική, κερδίζοντας επάξια φανατικό κοινό και τη φήμη μιας σπουδαίας live μπάντας που σε κάθε της εμφάνιση παρουσιάζει κάτι τελείως διαφορετικό.

Οι Mount Kimbie δημιουργήθηκαν το 2008 στο Λονδίνο από τον Dominic Maker και τον Kai Campos και τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια έχουν δημιουργήσει έναν τεράστιο κατάλογο με την πιο καίρια και επιδραστική μουσική που έχει βγάλει η πάντα-ανήσυχη σκηνή της αγγλικής μεγαλούπολης.

Από το ντεμπούτο τους, “Crooks & Lovers”, το οποίο βρέθηκε σε περισσότερες από 30 λίστες με τους κορυφαίους δίσκους της περασμένης δεκαετίας (συμπεριλαμβανομένων των Pitchfork, Mixmag, Resident Advisor και ΝΜΕ), μέχρι το “The Sunset Violent” που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες, το συγκρότημα εξελίχθηκε από ένα από τα κορυφαία ονόματα της βρετανικής ηλεκτρονικής μουσικής σε ένα από τα πλέον πρωτοπόρα συγκροτήματα του σύγχρονου indie.

Με τους μακροχρόνιους συνεργάτες τους, Andrea Balency-Béarn και Marc Pell, να είναι πλέον επίσημα μέλη του γκρουπ, οι Mount Kimbie έρχονται στην Πλατεία Νερού για να παρουσιάσουν την περιπετειώδη μουσική τους και μαζί με τους Massive Attack και τους Beak>, να μας χαρίσουν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες βραδιές του φετινού καλοκαιριού.

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται.

Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

  • Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands &s tools για όλους

  • Openbar

  • Προτεραιότητα πρόσβασης στο χώρο

  • Ιδιωτικό parking

  • Ξεχωριστές τουαλέτες

  • Αναμνηστικό δώρο

Διάθεση εισιτηρίων:

Τηλεφωνικά στο 211770000

Online / releaseathens.gr + more.com

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης και Viva Spot Τεχνόπολης

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στο releaseathens.gr

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση
X