Νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες των UFO και των Paradise Lost

Paradise Lost 2018

Νέες ημερομηνίες ανακοινώθηκαν για τις συναυλίες των UFO και των Paradise Lost στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα αυτές θα πραγματοποιηθούν το 2021. Διαβάστε αναλυτικότερα την ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας.

UFO & PARADISE LOST
New Dates!

Οι προσεχείς συναυλίες των UFO σε Θεσσαλονίκη (Principal Club Theater, 23/10) και Αθήνα (Fuzz Club, 24/10), όπως και των Paradise Lost στην Αθήνα (Fuzz Club, 5/12), δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς τα συγκροτήματα αποφάσισαν να αναβάλουν τις περιοδείες τους για το 2021, λόγω της πανδημίας COVID-19.

Οι UFO θα δώσουν τις δύο τελευταίες συναυλίες τους στη χώρα μας, στο πλαίσιο της περιοδείας τους «Last Orders», την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021 στο Fuzz και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 στο Principal.

Οι αγαπημένοι metallers του ελληνικού κοινού, Paradise Lost, θα εμφανιστούν σε μια μοναδική συναυλία, παρουσιάζοντας και υλικό από τον καταπληκτικό τελευταίο δίσκο τους «Obsidian«, την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 στο Fuzz.

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες κι ελπίζουμε να συνεχίσετε να μας στηρίζετε, κρατώντας τα για τότε! Όποιος προτιμά να επιστρέψει το εισιτήριό του, μπορεί να στείλει email στο info@highpriority.gr, έως τις 11/09/20.

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ψυχραιμία!

HIGH PRIORITY PROMOTIONS

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X