Έφυγε ο πρώην ντράμερ των Slipknot, Joey Jordison, σε ηλικία 46 ετών

Joey Jordison

Ο Joey Jordison, ο πρώην ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Slipknot δεν είναι πια μαζί μας. Όπως έκανε γνωστό η ίδια η οικογένεια του, ο Jordison έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 46 ετών. Τα αίτια του θανάτου του, δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας του:

«Με βαθιά οδύνη σας μοιραζόμαστε την είδηση ότι ο Joey Jordison, παραγωγικός ντράμερ, μουσικός και καλλιτέχνης πέθανε ήρεμα στον ύπνο του στις 26 Ιουλίου 2021. Ήταν 46 ετών.

Ο θάνατος του Joey μας άφησε με άδειες καρδιές και συναισθήματα απερίγραπτης θλίψης.

Εκείνοι που γνώριζαν τον Joey, αντιλαμβάνονταν την ευφυία του, την ευγενική του προσωπικότητα, τη μεγάλη καρδιά και την αγάπη του για όλα τα πράγματα, την οικογένεια και τη μουσική.

Η οικογένεια του Joey ζήτησε από τους φίλους, τους θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης να κατανοήσουν και να σεβαστούν την ανάγκη της για ιδιωτικότητα και ειρήνη σε αυτήν την απίστευτα δύσκολη στιγμή.

Η οικογένεια του θα πραγματοποιήσει ιδιωτική κηδεία και ζητά από τα μέσα ενημέρωσης και το κοινό να σεβαστούν τις επιθυμίες της.”

Ο Joey Jordison υπήρξε ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Slipknot. Αποχώρησε από το συγκρότημα στα τέλη του 2013 και λίγο καιρό αργότερα είχε αποκαλυφθεί πως έπασχε από εγκάρσια μυελίτιδα. Λίγο αργότερα δημιούργησε τους Scar The Martyr ενώ επίσης συμμετείχε στο supergroup των Murderdolls και Sinsaenum.

 

R.I.P.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X