Ανακοίνωση από τους Eagles Of Death Metal σχετικά με την τραγωδία στο Bataclan στο Παρίσι

Μια ανακοίνωση σχετικά με την πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στο Bataclan στο Παρίσι, την ώρα της sold-out συναυλίας τους, ανήρτησαν οι Eagles Of Death Metal, στην επίσημη τους σελίδα στο facebook.

Ενώ το συγκρότημα είναι πλέον ασφαλές και στο σπίτι του, είμαστε ακόμη τρομοκρατημένοι και προσπαθούμε ακόμα να συμβιβαστούμε, με αυτό που συνέβη στη Γαλλία. Οι σκέψεις και η καρδία μας, είναι πρώτα απ’όλα με τον αδερφό μας Nick Alexander και τους συντρόφους μας από την δισκογραφική μας εταιρεία, Thomas Ayad, Marie Mosser και Manu Perez και με όλους τους φίλους και fan, τον οποίων οι ζωές χάθηκαν, καθώς και στους φίλους, συγγενείς και αγαπημένους αυτών.

Παρόλο που συνδεόμαστε με θλίψη μαζί με τα θύματα, τους fan, τις οικογένειες, τους πολίτες του Παρισιού και όσων πλήττονται από την τρομοκρατία, είμαστε περήφανοι που στεκόμαστε μαζί με τη νέα μας οικογένεια, που μας ενώνει ένας κοινός στόχος, αγάπης και συμπόνοιας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη γαλλική αστυνομία, το FBI, το αμερικάνικο και το γαλλικό υπουργείο εξωτερικών και ειδικότερα, όλους εκείνους που μας ήταν μαζί μας σε εκείνο το σημείο μηδέν και βοήθησαν ο ένας τον άλλο, όσο καλύτερα μπορούσαν, κατά τη διάρκεια εκείνου του αφάνταστου μαρτυρίου, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, πως η αγάπη, επισκιάζει το κάθε τι κακό.

Όλες οι συναυλίες των Eagles Of Death Metal, αναβάλλονται μέχρι νεοτέρας.

Ζήτω η μουσική, Ζήτω η ελευθερία, ζήτω η Γαλλία, Ζήτω οι EODM

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X