29 C
Athens
Σάββατο, 8 Αυγούστου, 2026
spot_img

Corey Taylor: Τι λέει για μια ενδεχόμενη κυκλοφορία με Slipknot;

Ήταν η μέρα που θα απαντούσε σε πολλές ερωτήσεις θαυμαστών του, διαδικτυακά, στα πλαίσια της παρουσίασης του νέου του βιβλίου. Δεν ήταν δυνατόν να μην του τεθεί κάποια ερώτηση που να αφορούσε Slipknot. Αν δηλαδή πρόκειται να κάνουν κάποιο καινούριο album. Εκείνος απάντησε αινιγματικά δείχνοντας όμως την καλή του διάθεση:
 
«Νιώθω καλύτερα με αυτό, αλλά έχω ακόμα ένα φράχτη μπροστά μου. Είμαστε σε νηπιακό στάδιο για κάτι τέτοιο και χρειαζόμαστε το χρόνο μας».
 
Ο Τaylor απάντησε και για τις εντυπώσεις που του άφησε το Sonisphere, μιας και ήταν η πρώτη περιοδεία των Slipknot και του ιδίου χωρίς τον αγαπημένο τους φίλο Paul.
 

«Ευχαριστήθηκα τις συναυλίες. Η όλη περιοδεία πήγε θαυμάσια. Ευχαριστώ όλους όσοι ήρθαν και όλους όσοι συμμετείχαν στην 2 λεπτών σιγή για τον Paulie: Θα ήταν πολύ περήφανος».

Related Articles

Τελευταία Νέα

X