Ανοιχτή επιστολή προς τον αδικοχαμένο Chester Bennington από τους Linkin Park

linkin park 2014

Μια ανοιχτή επιστολή προς στον αδικοχαμένο Chester Bennington, ανήρτησαν μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook, οι Linkin Park. Ο Bennington αυτοκτόνησε την περασμένη Πέμπτη (20/07), στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, καθώς όπως είχε γίνει γνωστό, πάλευε με την κατάθλιψη…

Αγαπητέ Chester,

Οι καρδιές μας έχουν πληγωθεί. Τα κύματα της θλίψης και της άρνησης εξακολουθούν να σαρώνουν την οικογένεια μας, αντιμετωπίζοντας ό,τι μας συνέβει. ‘Αγγιξες τις ζωές πολλών, ίσως ακόμη περισσότερες από όσες είχες συνειδητοποιήσει. Τις τελευταίες ημέρες, έχουμε δει ένα ξέσπασμα της αγάπης και υποστήριξης, τόσο ιδιωτικά, όσο και δημόσια, από όλο τον κόσμο. Η Talinda και η οικογένεια σου το εκτιμούν και θέλουν ο κόσμος να γνωρίζει πως ήσουν ο καλύτερος σύζυγος, γιός και πατέρας. Η οικογένεια δεν θα είναι ποτέ ξανά ολόκληρη χωρίς εσένα. 

Μιλώντας μαζί σου για τα επόμενα χρόνια μαζί, ο ενθουσιασμός σου ήταν μεταδοτικός. Η απουσία σου αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί ποτέ να αναπληρωθεί. Ένα άγριο, αστείο, φιλόδοξο και δημιουργικό είδους γενναιόδωρης φωνής, που λείπει από την αίθουσα. Θα προσπαθούμε πάντα να θυμόμαστε πως οι δαίμονες που σε πήραν μακριά από εμάς, ήταν πάντα μέρος της συμφωνίας. Άλλωστε, ήταν αυτός ο τρόπος που τραγουδούσες για αυτούς τους δαίμονες που έκανε τους πάντες να σε αγαπήσουν εξαρχής. Χωρίς κανένα φόβο, τους είχες φέρει στο προσκήνιο και κάνοντας το, μας έφερες κοντά και μας δίδαξες να είμαστε πιο ανθρώπινοι. Είχες την μεγαλύτερη καρδιά και πάντοτε κατάφερνες να την έχεις στο μανίκι σου.

Η αγάπη μας για τη δημιουργία και την εκτέλεση της μουσικής δεν θα σβήσει ποτέ. Αν και δεν ξέρουμε τι μονοπάτι θα ακολουθήσουμε στο μέλλον, ξέρουμε ότι κάθε μια από τις ζωές μας έγινε καλύτερη εξαιτίας σου. 

Σε ευχαριστούμε για αυτό το δώρο. Σε αγαπάμε και μας λείπεις πάρα πολύ.

Μέχρι να σε ξαναδούμε,

LP


Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X