Belle And Sebastian: Ετοιμάζεται το ζωντανό άλμπουμ τους

belle sebastian

Ένα ζωντανό άλμπουμ θα κυκλοφορήσουν οι Belle And Sebastian σε ενάμιση μήνα. Υλικό από συναυλίες τους εντός του 2019 θα αποτελέσει το περιεχόμενό του.

Το άλμπουμ ονομάζεται ‘What to Look For in Summer‘ και περιλαμβάνει τα τραγούδια που παρατίθενται:

  1. The Song of the Clyde
  2. Dirty Dream Number Two
  3. Step Into My Office, Baby
  4. We Were Beautiful
  5. Seeing Other People
  6. If She Wants Me
  7. Beyond the Sunrise
  8. Wrapped up in Books
  9. Little Lou, Ugly Jack, Prophet John
  10. Nice Day for a Sulk
  11. I Can See Your Future
  12. Funny Little Frog
  13. The Fox in the Snow
  14. If You’re Feeling Sinister
  15. My Wondering Days Are Over
  16. The Wrong Girl
  17. Stay Loose
  18. The Boy Done Wrong Again
  19. Poor Boy
  20. Dog on Wheels
  21. The Boy With the Arab Strap
  22. I Didn’t See It Coming
  23. Belle and Sebastian

Δείτε το εξώφυλλo του άλμπου και ακούστε δύο από τα τραγούδια του.

belle sebastian what to look for