Ακούστε το άλμπουμ-έκπληξη των The Acacia Strain

The Acacia Strain

Εντάξει, ίσως να μην είναι αληθινή έκπληξη, αφού φήμες είχαν διαδοθεί πρόσφατα… Όπως και να ‘χει, το άλμπουμ ‘It Comes in Waves‘ των The Acacia Strain δεν ήταν επίσημα προγραμματισμένο, με τη συνηθισμένη έννοια του όρου.

Έτσι, εδώ και τρεις μέρες, τα άλμπουμ των The Acacia Strain είναι εννιά. Ίσως είναι πιο σωστό να χαρακτηριστεί το ‘It Comes in Waves‘ ως μίνι άλμπουμ, αφού τα εφτά του τραγούδια διαρκούν ένα μισάωρο. Όλα έχουν μονολεκτικούς τίτλους, που αν τοποθετηθούν στη σειρά προκύπτει η φράση ‘Our only sin was giving them names’.

Ηχητικά, το άλμπουμ μεταπηδάει αβίαστα από το metalcore στο death metal. Δεν είναι, λοιπόν, ατυχής η κατάταξη του συγκροτήματος στη deathcore σκηνή. Είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία του group, όπου ένα συγκεκριμένο line-up καταφέρνει να εκδώσει διαδοχικά άλμπουμ. Στα μέσα της δεκαετίας, νέα μέλη επιστρατεύθηκαν στο μπάσσο και στην κιθάρα και, όπως όλα δείχνουν, ήρθαν για να μείνουν.

Η παραγωγή του άλμπουμ είναι πεντακάθαρη και το δέσιμο των μελών υποδειγματικό. Γενικά, οι The Acacia Strain φαίνεται να βρίσκονται σε μεγάλη φόρμα. Πληροφορίες θέλουν το συγκρότημα να κυκλοφορεί κι άλλο υλικό εντός του έτους που έρχεται.

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X