Ακούστε ολόκληρο το νέο album των Deaf Radio

Deaf Radio promophoto2

Το νέο album των Deaf Radio, με τίτλο Modern Panic” έχει μόλις κυκλοφορήσει και μπορείτε να το ακούσετε στο YouTube channel του Stoned Meadow of Doom, που κατά καιρούς έχει αναδείξει αρκετά αριστουργήματα της παγκόσμιας heavy rock σκηνής.

Ακούστε το εδώ:

Το Modern Panic”, κυκλοφορεί μέσω της ihaveadrum και του εντυπωσιακού εξωφύλλου του έχει επιμεληθεί ο Bewild Brother. Το πρώτο single του δίσκου, Astypalea” μπήκε πριν λίγο καιρό στην λίστα του Βρετανικού περιοδικού Classic Rock Magazine, ενώ παίχτηκε και στον αέρα του διεθνούς φήμης Αμερικανικού ραδιοφωνικού σταθμού KEXP Radio.

Πρόσφατα δόθηκε στην δημοσιότητα και το πρώτο video από το “Modern Panic” για το τραγούδι Animals”. Το video θίγει λεπτά ζητήματα κοινωνικού και φυλετικού ρατσισμού με μια ιδιαίτερα εκλεπτυσμένη αισθητική.

Το Modern Panic” είναι διαθέσιμο για παραγγελία σε μαύρο και marble gatefolded βινύλιο 180 γραμμαρίων (περιορισμένη διάθεση), σε CD και σε ψηφιακή μορφή στις παρακάτω πλατφόρμες:

► Ολα τα καταστήματα συγκεντρωμένα εδώ: https://linktr.ee/deafradio

Μέσα σε όλα, πρόσφατα ανακοινώθηκε και η πρώτη ζωντανή ημερομηνία, για την παρουσίαση του Modern Panic” που θα πραγματποιηθεί στο Temple, στην Αθήνα, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου (πληροφορίες εδώ: https://bit.ly/317tC1T), και ουσιαστικά προλογίζει την επόμενη Ευρωπαϊκή περιπέτεια του συγκροτήματος, για την οποία επίκεινται ανακοινώσεις στο προσεχές διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι στις ψηφιακές σελίδες των Deaf Radio για όλες τις επόμενες ανακοινώσεις:

Δελτίο Τύπου

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X