Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Bad Religion, The Dream Syndicate, Amon Amarth, L7, Editors, Ringworm, Fury, The Wildhearts, Osiah

bad_religion_age_of_unreason

Για τον κιθαρίστα Mike Dimkich και τον drummer Jamie Miller, το ‘Age Of Unreason‘ είναι το πρώτο full-length άλμπουμ των Bad Religion, ως προς τη συμμετοχή. Πρόκειται για το 17ο του δημοφιλούς punk συγκροτήματος.

Πιο ενεργοί από ποτέ φαίνεται να είναι οι The Dream Syndicate μετά την επανασύνδεσή τους, στην αρχή της δεκαετίας. Το νέο άλμπουμ τους, ‘These Times’, κυκλοφόρησε προχθές.

Με το προχθεσινό ‘Berserker’, οι Amon Amarth φτάνουν τα έντεκα άλμπουμ. Με νέο drummer στο ενεργητικό του, το σουηδικό συγκρότημα εισέρχεται στην τρίτη δεκαετία κυλοφορίας full-length αλμπουμ.

Μια ολόκληρη εικοσαετία πέρασε από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ των L7. Η πολύχρονη απουσία του group έληξε με την επανασύνδεσή του, πέντε χρόνια πριν. Ο καρπός της νέας σύνθεσης του συγκροτήματος είναι το ολοκαίνουριο ‘Scatter The Rats’.

Το άλμπουμ ‘Violence’ των Editors αποκτάει άλλη μορφή στα χέρια του Blanck Mass. Η συνεργασία οδήγησε στην περσινή επιτυχία του συγκροτήματος, αλλά τώρα βλέπουμε και μια ακόμα πτυχή της.

Ένα ακόμα άλμπουμ προστέθηκε στη λίστα των Ringworm. Είκοσι χρόνια μετά την επανασύνδεσή του, το συγκρότημα μοιάζει πιο δημιουργικό από ποτέ. Το νέο άλμπουμ, ‘Death Becomes My Voice’, το αποδεικνύει.

Πηγαία και ασυγκράτητη ενέργεια αναβλύζει από το άλμπουμ ‘Failed Entertainment’, το καινούριο των Fury. Ήχοι με εμφανείς punk και hardcore καταβολές χαρακτηρίζουν τη νέα αυτή δουλειά του καλιφορνέζικου group.

Οι ατελείωτες αλλαγές στο line-up χαρακτήριζαν πάντα τους The Wildhearts. Το συγκρότημα από το Newcastle σχηματίστηκε πριν από τριάντα χρόνια και κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο άλμπουμ του πριν από δέκα χρόνια. Η δεκαετής σιωπή έληξε προχθές, με το άλμπουμ ‘Renaissance Men’. Προφανώς, ο τίτλος κάτι υπονοεί…

Όπως το πρώτο άλμπουμ των Osiah, έτσι και το δεύτερο θα κάνει τα αυτιά σας να ματώσουν. Ονομάζεται ‘Kingdom Of Lies’ και απέχει μια τριετία από το ντεμπούτο.

Επίσης κυκλοφόρησαν:

Protomartyr: No Passion  All Tecnique [reissue]

Appalling: Inverted Realm

Pile: Green And Gray

Flamingods: Levitation

Filthy Friends: Emerald Valley

Dead Bars: Regulars

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X