Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Amon Tobin, The Cranberries, Guided By Voices, Peter Doherty And The Puta Madres, King Gizzard & The Lizard Wizard, Sunn O))), Foxygen, The Damned Things, Kevin Morby, Murg, Spotlights

Amon-Tobin_fear_handful_dust

Ήταν πάλι άνοιξη, αλλά του 2011, όταν ο Amon Tobin, αρχιερέας της ηλεκτρονικής μουσικής, κυκλοφορούσε το τελευταίο άλμπουμ του. Η φετινή του δουλειά, ‘Fear In A Handful Of Dust’, αποτελεί τη νέα κατάθεση του Βραζιλιάνου συνθέτη.

Ο επίλογος της ιστορίας των Τhe Cranberries γράφτηκε χθες, με την κυκλοφορία του άλμπουμ ‘In The End’. Ένα χρόνο μετά το θάνατο της Dolores O’Riordan και τριάντα χρόνια μετά το σχηματισμό του group, ένα μεγάλο κεφάλαιο της εναλλακτικής μουσικής των 90s ολοκληρώνεται.

Άλλο ένα άλμπουμ των Guided By Voices κυκλοφόρησε χθες. Τιτλοφορείται ‘Warp And Woof’ και αποτελεί διάδοχο του ‘Zeppelin Over China’, που κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους. Αλλά μην εφησυχάζετε, γιατί εντός του 2019 θα υπάρξει κι άλλη κυκλοφορία του group.

Δύο single, ένα το Γενάρη και ένα το μήνα που διανύουμε, προετοίμασαν το έδαφος για το πρώτο και ομώνυμο άλμπουμ του νέου project του Pete Doherty, Ρeter Doherty And The Puta Madres.

Μετά τα πέντε άλμπουμ που κυκλοφόρησαν οι King Gizzard & The Lizard Wizard το 2017, έπρεπε δικαιωματικά να υπάρξει μια διακοπή. Έτσι, η νέα δουλειά του group ήρθε φέτος, υπό τον τίτλο ‘Fishing For Fishies’.

Μπαίνοντας στην τρίτη δεκαετία της πορείας τους, οι Sunn O))) είναι ιδιαίτερα δραστήριοι. Η πολυαναμενόμενη νέα δουλειά τους, ‘Life Metal’  κυκλοφόρησε χθες, αποτελώντας την πρώτη κατάθεση του group εντός του 2019. Θα ακολουθήσει το ‘Pyroclasts’.

Το έκτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησαν χθες οι Foxygen. Το καλιφορνέζικο ντουέτο ονόμασε ‘Seeing Other People’ τη νέα του δουλειά.

To project των The Damned Things πραγματοποίησε το δεύτερο δισκογραφικό του βήμα μέσω του άλμπουμ ‘High Crimes’. Θυμίζουμε πως το πρώτο άλμπουμ του group τοποθετείται στις αρχές της δεκαετίας.

Ο μουσικά αεικίνητος Kevin Morby κυκλοφόρησε την πέμπτη του δισκογραφική δουλειά, με τον τίτλο ‘Oh My God’.

Η καινούρια δουλειά των Murg ονομάζεται ‘Strävan’. Με το άλμπουμ αυτό, το σουηδικό black metal συγκρότημα φτάνει τα τρία άλμπουμ.

Το νεοϋορκέζικο τρίο των Spotlights εντυπωσιάζει ξανά με το νέο του άλμπουμ, ‘Love & Decay’. Η παράδοση των ατμοσφαιρικών post-metal ήχων συνεχίζεται.

Επίσης κυκλοφόρησαν:

Danko Jones: A Rock Supreme

The Mountain Goats: In League With Dragons

Soak: Grim Town

Awaken I Am: The Beauty In Tragedy

Smoulder: Times Of Obscene Evil And Wild Daring

Sabbath Assembly: A Letter Of Red

Cosmonauts: Star 69

Chevalier: Destiny Calls

Paws: Your Church On My Bonfire

The Well: Death And Consolation

Lord Dying: Mysterium Tremendum

Belzebubs: Pantheon Of The Nightside Gods

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X