Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Mötley Crüe, Sleeper, The Murlocs, Aephanemer, Ritual Howls, Sermon, Ashen Horde, Crows

motley_crue-the-dirt-soundtrack

Η ταραγμένη ιστορία των Mötley Crüe περιγράφεται στην ταινία ‘The Dirt’. Φυσικά, η μουσική του βιογραφικού αυτού έργου ανήκει στο ίδιο το συγκρότημα.

Οι Sleeper ξεκίνησαν με μια πενταετία επιτυχίας. Ακολούθησαν σχεδόν δύο δεκαετίες απουσίας, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια το alternative συγκρότημα είναι πάλι ενεργό. Η επανασύνδεση έφερε καρπό, υπό τη μορφή του άλμπουμ ‘Τhe Modern Age’.

Η καινούρια δουλειά των The Murlocs ονομάζεται ‘Manic Candid Episode’. Οι Αυστραλοί έχουν εισάγει πάλι μπόλικη ψυχεδέλεια στα τραγούδια τους.

Τα τελευταία δυόμιση χρόνια, μονάχα ένα single δημοσιοποιήθηκε από τους Aephanemer. Ωστόσο, το δεύτερο άλμπουμ του γαλλικού συγκροτήματος, ‘Prokopton’, ήρθε για να αποζημιώσει τους οπαδούς.

H dark αισθητική των 80s αναβιώνει μέσα από τα τραγούδια των Ritual Howls. Το καινούριο άλμπουμ του συγκροτήματος φέρει τον τίτλο ‘Rendered Armor’.

Το πρώτο άλμπουμ τους κυκλοφόρησαν προχθές οι Sermon. Ονομάζεται ‘Birth Of The Marvellous’ και αναμιγνύει black metal, doom metal και κλασικό heavy metal.

Οι progressive προεκτάσεις που ενσωματώνουν στον black metal ήχο τους, καθιστούν τους Ashen Horde ένα από τα άκρως ενδιαφέροντα συγκροτήματα της ακραίας σκηνής. Το νέο τους άλμπουμ, ‘Fallen Cathedrals’, είναι το τρίτο της πορείας τους.

Φοβερές φαίνονται οι ικανότητες των Crows, κρίνοντας από το ντεμπούτο άλμπουμ τους, ‘Silver Tongues’. Όταν συνδυάζονται υπέροχα το space rock και η post-punk, τότε το αποτέλεσμα μόνο ενδιαφέρον μπορεί να χαρακτηριστεί.

Επίσης κυκλοφορούν:

Megadeth: Warheads On Foreheads

Van Morrison: The Healing Game [20th anniversary]

Iron & Wine: Our Endless Numbered Days [deluxe edition]

Zeal & Ardor: Live In London

Dream Ritual: Trips Around The Sun

Seraphim System: Xibalba

Aoratos: Gods Without Name

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X