Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: The Specials, Guided By Voices, Metallica, Within Temptation, Set It Off, Balms, Astronoid, Soen, Ossuarium

the-specials-encore

Είκοσι χρόνια χωρίς νέο υλικό είναι πολλά. Αλλά έτσι μας έχουν συνηθίσει οι The Specials. Χθες, το θρυλικό συγκρότημα κυκλοφόρησε το άλμπουμ ‘Encore’, στο οποίο συμμετέχει ο Terry Hall στα φωνητικά. Είχαμε να ακούσουμε το συγκεκριμένο frontman σε άλμπουμ του group από το 1980. Τελικά, η επανασύνδεση που συνέβη πριν από δέκα χρόνια έφερε αποτέλεσμα.

Άλλο ένα άλμπουμ προστέθηκε χθες στη μακροσκελή δισκογραφία των τεράστιων Guided By Voices. Είναι το ‘Zeppelin Over China’. Μήπως έχουμε χάσει το μέτρημα…;

Φιλανθρωπική σκοπιμότητα έχει η κυκλοφορία του ζωντανού άλμπουμ ‘Helping Hands: Live & Acoustic At The Masonic’ από τους Metallica.

Την τρίτη τους δισκογραφική δεκαετία εγκαινίασαν χθες οι Within Temptation με το άλμπουμ ‘Resist’. Η νέα δουλειά, με τα δέκα καινούρια τραγούδια της, έχει ήδη αποσπάσει θετικότατες κριτικές.

Η τελευταία χρονιά της δεκαετίας βρίσκει τους Set It Off να κυκλοφορούν το τέταρτο άλμπουμ τους. Το μόνιμα ενεργητικό group από τη Florida ονόμασε ‘Midnight’ τη νέα δουλειά του.

Το πρώτο τους δισκογραφικό βήμα πραγματοποίησαν οι Balms, με το άλμπουμ ‘Mirror’. Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο άλμπουμ από μια πολλά υποσχόμενη εναλλακτική μπάντα.

Δυόμιση χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι Astronoid κυκλοφόρησαν χθες το δεύτερο, ομώνυμο άλμπουμ τους. Το συγκρότημα από τη Μασαχουσέτη εξακολουθεί να ειδικεύεται στη metal ατμόσφαιρα.

Η τρέχουσα δεκαετία αποδείχθηκε φοβερά παραγωγική για τους Soen. To τέταρτο άλμπουμ του σουηδικού progressive metal συγκροτήματος κυκλοφόρησε χθες, υπό τον απλό τίτλο ‘Lotus’.

Το ντεμπούτο τους, ‘Living Tomb’, παρουσίασαν χθες οι Ossuarium. Το death metal συγκρότημα από την Πολωνία, που ξάφνιασε θετικά με το προπέρσινο demo του, φιλοδωρεί το μεταλλικό κοινό με ένα ωμό άλμπουμ, διάρκειας σαράντα λεπτών.

Επίσης κυκλοφορούν:

Le Butcherettes: bi/MENTAL

Deer Tick: Mayonnaise

Die Klute: Planet Fear

The Entrepreneurs: Noise & Romance

The Telescopes: Exploding Head Syndrome

Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X