Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Laibach, Sodom, In The Woods…, Obliteration, Unearth, Chapel Of Disease, Spearhead

laibach_the_sound_of_music

Το μιούζικαλ ‘The Sound Of Music’ έβαλαν στο στόχαστρο οι Laibach στην ομώνυμη δισκογραφική δουλειά τους. Είναι μάλλον εύκολο για το σλοβένικο συγκρότημα να μετατρέψει γλυκανάλατες μελωδίες σε υποχθόνια industrial μανιφέστα. Αρκετά κοντά στην πενταετία από το προηγούμενο άλμπουμ τους, οι Laibach ξαναχτυπούν.

To EP ‘Partisan’ κυκλοφορούν σήμερα οι Sodom. Με δύο στούντιο και δύο live τραγούδια, θα κάνει τα κεφάλια των μεταλλάδων να ταρακουνηθούν έντονα.

Κοντεύοντας να κλείσουν μια πενταετία από τότε που επανασυνδέθηκαν, οι In The Woods… κυκλοφορούν σήμερα το πέμπτο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘Cease The Day’.

Ήταν πάλι Νοέμβριος, όταν οι Obliteration κυκλοφορούσαν το προηγούμενο άλμπουμ τους. Από τότε έχει παρέλθει μια πενταετία, χρόνος αρκετός για να κάνει τους οπαδούς των Νορβηγών ευτυχισμένους για τη σημερινή κυκλοφορία του νέου άλμπουμ, ‘Cenotaph Obscure’.

Με το άλμπουμ ‘Extinction(s)’ οι Unearth φτάνουν τα εφτά άλμπουμ.Είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος με το νέο μπασίστα, Chris O’Toole.

Τη δεκαετία μουσικής πορείας συμπλήρωσαν φέτος οι Chapel Of Disease. Το τρίτο τους άλμπουμ κυκλοφόρησε σήμερα, υπό τον μακροσκελή τίτλο ‘…And As We Have Seen The Storm, We Have Embraced The Eye’.

Επιτέλους, μετά από εφτάμιση χρόνια, οι Spearhead κυκλοφορούν το καινούριο τους άλμπουμ. Ονομάζεται ‘Pacifism Is Cowardice’ και αποτελεί το τέταρτο άλμπουμ του βρετανικού group.

Επίσης κυκλοφορούν:

Bauhaus: The Bela Session

Calexico: The Black Light [20th anniversary edition]

Super Furry Animals: At The BBC

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X