Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Joe Strummer, Mudhoney, Nick Cave & The Bad Seeds, Cypress Hill, Anti-Flag, The Crystal Method, All Them Witches, Anaal Nathrakh, The Joy Formidable, Un, Bliss Signal, Slow Crush

joe_strummer_001_

Μια συλλογή με 32 σπάνια τραγούδια, στα οποία έχει βάλει το χέρι του ο Joe Strummer, κυκλοφορεί σήμερα. Ονομάζεται ‘001’ και αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες μουσικές εκπλήξεις του 2018.

Ένα από τα πιο σημαντικά συγκροτήματα που γεννήθηκαν στο Seattle είναι οι Mudhoney. Σχηματίστηκαν πριν από τριάντα χρόνια και σήμερα κυκλοφορούν το δέκατο άλμπουμ τους, ‘Digital Garbage’. Η garage/grunge/punk αισθητική δεν έχει πεθάνει ακόμα.

Τέσσερα τραγούδια του Nick Cave και των Bad Seeds περιέχει το νέο ΕΡ ‘Distant Sky’. Πρόκειται για γνωστές συνθέσεις του συγκροτήματος, εκτελεσμένες ζωντανά στην Κοπεγχάγη.

Ήταν αρχές της τρέχουσας δεκαετίας όταν οι Cypress Hill κυκλοφόρησαν το προηγούμενο άλμπουμ τους. Παρά τα χρόνια που πέρασαν, οι Αμερικανοί δεν το έβαλαν κάτω. Το ‘Elephants On Acid’ είναι η νέα τους δουλειά.

Μετά το ‘American Spring’ και το ‘American Fall’ ήρθε σήμερα η σειρά του ακουστικού ‘American Reckoning’. Το συγκεκριμένο άλμπουμ σηματοδοτεί τριάντα χρόνια από τότε που οι Anti-Flag σχηματίστηκαν, έστω και με δυσκολίες.

Μαζί με άλλα ηλεκτρονικά συγκροτήματα, οι The Crystal Method σχηματίστηκαν στις αρχές των 90s και εξακολουθούν να δίνουν πόνο, παρά τα 25 χρόνια πορείας τους. Η νέα τους δουλειά λέγεται ‘The Trip Home’ και αποτελεί το έκτο άλμπουμ του ντουέτου.

Το νέο άλμπουμ των All Them Witches δεν έχει τίτλο. Είναι το πέμπτο άλμπουμ του ιδιαίτερα παραγωγικού αμερικανικού συγκροτήματος.

Δέκα άλμπουμ συμπληρώνουν σήμερα οι Anaal Nathrakh. Από την αρχή της χιλιετίας, το βρετανικό συγκρότημα υπηρετεί το ακραίο metal, χωρίς σταματημό. Η νέα δουλειά τους τιτλοφορείται ‘A New Kind Of Horror’.

Τέσσερα είναι πλέον τα άλμπουμ των The Joy Formidable. Η νέα προσπάθεια του συγκροτήματος από την Ουαλία έχει τον περίεργο τίτλο ‘Aaarth’.

Ο τερατώδης doom ωκεανός των Un απόκτησε το δεύτερο μέλος του. Με τέσσερα μακροσκελή τραγούδια, το ‘Sentiment’ θα ενθουσιάσει τους φίλους του group.

Το σχήμα των Bliss Signal είναι ένα ντουέτο ατμοσφαιρικού black metal, με μπόλικα ambient και industrial στοιχεία. Το ντεμπούτο, ομώνυμο άλμπουμ τους κυκλοφορεί σήμερα, αποτελώντας μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μεταλλικές προτάσεις.

Μας είχαν εντυπωσιάσει με το περσινό ντεμπούτο ΕΡ τους και θα μας εντυπωσιάσουν και φέτος με το ντεμπούτο full-length άλμπουμ τους, ‘Aurora’. Ο λόγος για τους Slow Crush, που πραγματικά γνωρίζουν την έννοια του shoegaze.

Επίσης κυκλοφορούν:

The Pack A.D.: Tintype [remastered]

Riverside: Wasteland

Horrendous: Idol

Exploded View: Obey

Viagra Boys: Street Worms

Restorations: Lp5000

Beartooth: Disease

A Forest Of Stars: Grave Mounds And Grave Mistakes

Revocation: The Outer Ones

Binah: Phobiate

Dödsrit: Spirit Crusher

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X