Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Paul McCartney, Lenny Kravitz, Suicidal Tendencies, Spiritualized, Clutch, Menace Beach, Pig Destroyer, Monstrosity, Stoned Jesus, The Molochs, Boston Manor, Dead Now

paul_mccartney_egypt_station

Καριέρα όπως αυτή του Paul McCartney δύσκολα συναντάει κανείς. Και το ευτύχημα είναι πως η καριέρα αυτή συνεχίζεται, παρά την όγδοη δεκαετία που διανύει ο καλλιτέχνης. Το άλμπουμ ‘Egypt Station’ είναι η νέα δουλειά του Βρετανού.

Τριάντα χρόνια δισκογραφίας δεν είναι λίγα. Το εντέκατο άλμπουμ του Lenny Kravitz είναι μια δουλειά που συνδυάζει rock, soul και funk, υπό τον τίτλο ‘Raise Vibration’.

Τραγούδια από προσωπική δουλειά του Mike Muir εκτελεσμένα από τους Suicidal Tendencies θα βρει κανείς στο άλμπουμ ‘STill Cyco Punk After All These Years’ των δεύτερων.

Το μεγαλύτερο μεσοδιάστημα μεταξύ διαδοχικών κυκλοφοριών καθορίζεται σήμερα, μέσω της κυκλοφορίας του άλμπουμ ‘And Nothing Hurt’ από τους Spiritualized. H προηγούμενη δουλειά τους είχε εκδοθεί το 2012.

Πλέον, οι Clutch μπορούν να υπερηφανεύονται για μια δισκογραφική πορεία 25 ετών. Συμπληρώνεται σήμερα με την κυκλοφορία του άλμπουμ με τον εξαιρετικό τίτλο ‘Book Of Bad Decisions’.

Το νέο άλμπουμ των Menace Beach τιτλοφορείται ‘Black Rainbow Sound’. Το indie συγκρότημα από το Leeds φτάνει τα τρία άλμπουμ.

Το πρώτο τους άλμπουμ ως πενταμελές συγκρότημα κυκλοφορούν σήμερα οι Pig Destroyer. Το αμερικανικό group τιμάει ξανά τη grindcore σκηνή με το άλμπουμ ‘Head Cage’.

Η δισκογραφία των Monstrosity φαίνεται κάπως φτωχή, αν αναλογιστεί κανείς ότι το group ιδρύθηκε το 1990. Πολλές φορές, όμως, η έλλειψη ποσότητας καλύπτεται από την περίσσεια ποιότητας. Αυτό ισχύει για τους Monstrosity. To έκτο άλμπουμ του συγκροτήματος από τη Florida ονομάζεται ‘The Passage Of Existence’. Χρειάστηκε να περάσει πάνω από μια δεκαετία χρονικής απόστασης από το προηγούμενο άλμπουμ, για την έκδοσή του.

Κοντεύουν να κλείσουν δεκαετία ύπαρξης οι Stoned Jesus. Το τριμελές stoner/doom σχήμα από την Ουκρανία βυθίζει τους ακροατές του σε σκοτεινά νερά, με το νεό άλμπουμ, ‘Pilgrims’.

Αναμνήσειw από τη βρετανική μουσική σκηνή των 90s ξυπνάει το άλμπουμ ‘Flowers In The Spring’ των The Molochs. Ενώ μεσολάβησε αρκετό χρονικό διάστημα ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο άλμπουμ του καλιφορνέζικου group, το διάστημα μεταξύ του δεύτερο και του καινούριου αποδείχθηκε μικρό.

Η πεντετής πορεία των Boston Manor κλείνει όμορφα για τους Boston Manor, αφού το βρετανικό συγκρότημα κυκλοφορεί σήμερα το δεύτερο άλμπουμ του, ‘Welcome To The Neighbourhood’.

Η νεοσύστατη μπάντα των Dead Now κυκλοφορεί σήμερα το ντεμπούτο και ομώνυμο ΕΡ της.

Επίσης κυκλοφορούν:

Cauldron: New Gods

Mothers: Render Another Ugly Method

Sisteray Said

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X