Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Underworld / Iggy Pop, Dee Snider, Bellini, Halestorm, Otep, Deaf Wish, The Growlers, Like Pacific, Inexorum

Iggy_underworld_teatime_dub_encounters

Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα κυκλοφορία της εβδομάδας είναι το ΕΡ ‘Teatime Dub Encounters’, προϊόν συνεργασίας των Underworld και του Iggy Pop. Όταν δύο τόσο μεγάλα ονόματα ενώνουν τις δυνάμεις τους, συνήθως κάτι πολύ καλό προκύπτει.

Ο τραγουδιστής των Twisted Sister, Dee Snider, από σήμερα έχει τέσσερα προσωπικά άλμπουμ στο ενεργητικό του. Ο τίτλος της νέας δουλειάς του είναι ‘For The Love Of Metal’.

Έχει περάσει πολύς καιρός από το τρίτο άλμπουμ των Bellini. Οι οπαδοί του ιταλικού συγκροτήματος είχαν αρχίσει να χάνουν την υπομονή του ή την ελπίδα τους. Κι όμως, το group από τη γειτονική χώρα επιστράτευσε ξανά τον αγαπημένο “μηχανικό” Steve Albini, για την έκδοση του άλμπουμ ‘Before The Day Has Gone’.

Τέταρτο άλμπουμ κυκλοφορούν σήμερα και οι Halestorm. Το διάσημο αμερικανικό group έδωσε στην καινούρια του δουλειά το σύντομο τίτλο ‘Vicious’.

Πέρσι την άνοιξη οι Otep εντυπωσίασαν με το ‘Generation Doom’ και φέτος το καλοκαίρι είναι έτοιμοι να το ξανακάνουν, μέσω του νέου άλμπουμ, ‘Kult 45’. Έτσι, το συγκρότημα από τη δυτική ακτή των ΗΠΑ φτάνει τα οχτώ άλμπουμ.

Με το ‘Lithium Zion’ οι Deaf Wish συμπληρώνουν σήμερα τα πέντε full-length άλμπουμ.

Η δισκογραφική δεκαετία των The Growlers συμπληρώνεται σήμερα, με το άλμπουμ ‘Casual Acquaintances’. Το αμερικανικό group με τον περίεργο ήχο, που θυμίζει ταυτόχρονα surf, post-punk και pop, έχει πλέον εφτά full-length άλμπουμ στο βιογραφικό του.

Σύγχρονο punk ήχο, διανθισμένο με pop στοιχεία, θα ακούσει κανείς στο άλμπουμ ‘In Spite Of Me’ των Like Pacific. Το συγκρότημα από το Toronto ξόδεψε το πρώτο μισό της τρέχουσας δεκαετίας στην έκδοση ΕΡ, αλλά μας δωρίζει full-length άλμπουμ στο δεύτερο μισό. Το σημερινό προαναφερθέν άλμπουμ είναι το δεύτερο του group.

Black metal σε όλο του το μεγαλείο παίζουν οι Inexorum. Το αποδεικνύουν με το ντεμπούτο άλμπουμ τους, ‘Lore Of The Lake’, που εκδόθηκε σήμερα.

Επίσης κυκλοφορούν:

Axis Of Despair: Contempt For Man

Talons: We All Know

Cody Jinks: Lifers

Thin Lips: Chosen Family

Daughtry: Cage To Rattle

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X