Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Nine Inch Nails, The Orb, Panic! At The Disco, Marduk, Khemmis, Impending Doom

nine_inch_nails-bad-witch

Πέρασαν πέντε χρόνια από το ‘Hesitation Marks’. Οι Nine Inch Nails είναι και πάλι στο προσκήνιο. To νέο τους άλμπουμ, ‘Bad Witch’, κυκλοφορεί σήμερα.

Το ατμοσφαιρικό ταξίδι των The Orb συνεχίζεται. Το αγγλικό σχήμα συμπληρώνει φέτος τριάντα χρόνια πορείας και σηματοδοτεί το γεγονός με την κυκλοφορία του άλμπουμ ‘No Sounds Are Out Of Bounds’

Οι Panic! At The Disco κυκλοφορούν σήμερα το δεύτερο άλμπουμ τους, ως μονομελές σχήμα. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι ‘Pray For The Wicked’. Αποτελεί την έκτη δουλειά του άλλοτε τριμελούς ή τετραμελούς group.

Οι Marduk, μία από τις πιο σταθερές αξίες στο χώρο του black metal, πραγματοποιούν σήμερα το νέο δισκογραφικό τους βήμα, μέσω του άλμπουμ ‘Viktoria’. Πλέον, έχουν φτάσει τα 14 full-length.

Αν και λίγα χρόνια στο χώρο της μουσικής, οι Khemmis έφτασαν ήδη τα τρία άλμπουμ. Το σημερινό τους εγχείρημα τιτλοφορείται ‘Desolation’ και εκπροσωπεί τη doom σκηνή με τρόπο που πολλοί εκθειάζουν.

To νέο άλμπουμ, ‘The Sin And Doom  Vol.II’, των Impending Doom είναι ευθεία αναφορά στο demo ‘The Sin And Doom Of Godless Men’, που κυκλοφόρησε το συγκρότημα το 2005. Κατά κάποιο τρόπο, αποτελεί τη συνέχειά του.

Επίσης κυκλοφορούν:

Surf Dads: Long Weekend

Gaerea: Unsettling Whispers

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X