Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Mazzy Star, Ghost, Morcheeba, Kataklysm, Convictions, Skinflint, Our Anchored Hearts

mazzy-star-still

Καιρό είχαμε να ακούσουμε νέο υλικό από τους Mazzy Star. To νέο ΕΡ του συγκροτήματος, ‘Still’, περιέχει τρία καινούρια τραγούδια, μαζί με το παλιό και αγαπημένο ‘So Tonight That I Might See’, σε διαφορετική εκτέλεση.

Τρία χρόνια μετά το επιτυχημένο ‘Meliora’, οι Ghost επιστρέφουν με το ‘Prequelle’. Είναι το τέταρτο άλμπουμ του ενιγματικού σουηδικού group, που κυκλοφορεί μετά από πλήθος δικαστικών διενέξεων μεταξύ του ιδρυτή και πρόσφατων μελών του group.

Ένα διάστημα πέντε ετών μεσολάβησε ανάμεσα στο προηγούμενο και το σημερινό άλμπουμ των Morcheeba, ‘Blaze Away’. Πρόκειται για το ένατο άλμπουμ του group.

Είναι πλέον 13 τα άλμπουμ των Kataklysm. Το ‘Meditations’ έρχεται να βρει το καναδικό συγκρότημα σε μεγάλα κέφια.

Η καινούρια δουλειά των Convictions είναι το ‘Hope For The Broken’. Όπως αναμενόταν, metalcore ήχοι κοσμούν το νέο αυτό εγχείρημα του αμερικανικού συγκροτήματος.

Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστοί, αλλά οι Skinflint από τη Μποτσουάνα της Αφρικής μετρούν ήδη δώδεκα χρόνια στο χώρο του metal. Με τη σημερινή ομώνυμη δουλειά τους, φτάνουν τα πέντε άλμπουμ.

Μέχρι ώρας, οι Our Anchored Hearts έχουν εκδώσει δύο single και δύο ΕΡ, με πιο πρόσφατο το σημερινό ‘Fear’. Στα πέντε τραγούδια του, η ενέργεια ξεχειλίζει.

Επίσης κυκλοφορούν:

The Brian Jonestown Massacre: Something Else

Roger Daltrey: As Long As I Have You

Beach Skulls: Las Dunas

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X