Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Jonathan Davis, Candlemass, Graveyard, Dopethrone, Witch Mountain, Uada, Lithics, Bleeding Through

jonathan_davis_black_labyrinth

Ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του πραγματοποιεί σήμερα ο τραγουδιστής των Korn, Jonathan Davis. Κυκλοφορεί το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο ‘Black Labyrinth’.

Η κυκλοφορία υλικού των Candlemass είναι πάντα ευχάριστο γεγονός. Έτσι, η σημερινή έκδοση του ΕΡ ‘House Of Doom’ αποτελεί σπουδαία είδηση για τους απανταχού οπαδούς του θρυλικού group.

Η νέα δουλειά των Graveyard είναι επιτέλους παρούσα. Οι (ελαφρώς αλλαγμένοι στη σύνθεση) Σουηδοί επέστρεψαν με το άλμπουμ ‘Peace’.

Με το ‘Transcanadian Anger’ οι Dopethrone φτάνουν τα πέντε άλμπουμ, γιορτάζοντας τα δέκα χρόνια ως group.

Οι Witch Mountain, doom εκπρόσωποι από το Portland της δυτικής ακτής των ΗΠΑ, κυκλοφορούν σήμερα το ομώνυμο άλμπουμ τους. Είναι το πέμπτο τους, που έρχεται τέσσερα χρόνια μετά το προηγούμενο.

Δύο χρόνια μετά το δισκογραφικό ντεμπούτο τους, οι Uada προχωρούν στην κυκλοφορία του δεύτερου άλμπουμ τους, με τίτλο ‘Cult Of A Dying Sun’. Η μελωδία συναντάει και πάλι το black metal.

Ένα ακόμα group από το Portland που έχει κάτι καινούριο για εμάς σήμερα είναι οι Lithics. Το πρωτότυπο alternative συγκρότημα κυκλοφορεί το δεύτερο άλμπουμ του, ‘Mating Surfaces’.

Η πρόσφατη επανασύνδεση των Bleeding Through δεν άργησε να φέρει αποτέλεσμα. Το metalcore συγκρότημα έχει πλέον οχτώ άλμπουμ στο ενεργητικό του, με το σημερινό ‘Love Will Kill All’.

Επίσης κυκλοφορούν:

Baptists: Beacon Of Faith

Wand: Perfume

Svalbard: It’s Hard To Have Hope

Majesty Of Silence: Zu Dunkel Für Das Licht

Torture Rack: Malefic Humiliation

Dyslexic Postcards: The Sweet Science

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X