Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Eels, Kamelot, Blackberry Smoke, The Wonder Years, Underøath, Black Salvation, Kalmah, Caliban

eels_deconstruction

Τέσσερα χρόνια μετά το τελευταίο άλμπουμ τους, οι Eels κυκλοφορούν σήμερα τη δωδέκατη δουλειά τους. Ονομάζεται ‘The Deconstruction’  και εισάγει το καλιφορνέζικο συγκρότημα στην τρίτη δισκογραφική του δεκαετία.

Τρία χρόνια μετά το ‘Haven’, οι Kamelot επιστρέφουν με το ‘The Shadow Theory’. Το δωδέκατο άλμπουμ του αμερικανικού group αποτελεί την παρθενική δισκογραφική έμφάνιση του νέου drummer, Johan Nunez, με τους Kamelot.

Τελευταία, οι Blackberry Smoke κυκλοφορούν άλμπουμ με μεγαλύτερη συχνότητα, συγκριτικά με τα πρώτα χρόνια τους. Έτσι, σήμερα μας προσφέρουν την έκτη δισκογραφική δουλειά τους, ‘Find A Light‘.

Το αμερικανικό εξαμελές συγκρότημα, που ακούει στο όνομα The Wonder Years, κυκλοφορεί σήμερα το έκτο άλμπουμ του. Οι punk pop μελωδίες του ‘Sister Cities’ θα ικανοποιήσουν σίγουρα τους λάτρεις του είδους.

Εδώ και τρία χρόνια, οι Underøath έχουν επανασυνδεθεί. Το χαρμόσυνο αυτό γεγονός έρχεται να συμπληρωθεί με την κυκλοφορία του ‘Erase Me’. Mε τη συγκεκριμένη δουλειά, το group φτάνει τα οχτώ άλμπουμ.

Από το 2014, όταν οι Black Salvation κυκλοφόρησαν το πρώτο άλμπουμ τους, έχει περάσει καιρός. Βέβαια, το συγκρότημα δεν απουσίασε εντελώς, αφού δύο ΕΡ εκδόθηκαν από τότε. Σήμερα, το δεύτερο άλμπουμ, ‘Uncertainty Is Bliss’, γίνεται πραγματικότητα.

Ενεργητικό μέχρι το κόκαλο είναι το νέο άλμπουμ των Kalmah. Η όγδοη δισκογραφική δουλειά του φινλανδικού group τιτλοφορείται ‘Palo’ και έρχεται πέντε ολόκληρα χρόνια μετά την έβδομη.

Είκοσι χρόνια δισκογραφίας κλείνουν σήμερα οι Caliban. Το γερμανικό συγκρότημα έχει προσφέρει πολλά στο μουσικό είδος του και η νέα του δουλειά, ‘Elements’, είναι εξαιρετική.

Επίσης κυκλοφορούν:

Tiptides: Visitors

Sloan: 12

Panopticon: The Scars Of Man On The Once Nameless Wilderness

Black Rainbows: Pandæmonium

Dusted: Blackout Summer

The Cavemen: Nuke Earth

Firestations: The Year Dot

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X