Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Jimi Hendrix, Judas Priest, Ministry, Suicidal Tendencies, Editors, Myles Kennedy, Albert Hammong Jr, of Montreal, Three Days Grace, Twitching Tongues

jimi_hendrix-both_sides_of_the_sky

Η τριλογία ξεκίνησε το Μάρτιο του 2010. Συνεχίστηκε το Μάρτιο του 2013. Το φετινό Μάρτιο ήρθε το τρίτο και τελευταίο μέρος των πλέον πρόσφατων μεταθανάτιων άλμπουμ του τεράστιου Jimi Hendrix. Ονομάζεται ‘Both Sides Of The Sky’ και περιέχει 13 τραγούδια, μερικά από τα οποία είναι πολύ αγαπητά.

Πλησιάζοντας τον εορτασμό του μισού αιώνα πορείας, οι Judas Priest προσφέρουν στον κόσμο άλλο ένα άλμπουμ. Είναι το 18ο του group και τιτλοφορείται ‘Firepower’.

Τεσσεράμιση χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ, η μηχανή των Ministry ξαναφτύνει μίσος και βιομηχανικούς ήχους μέσα από το άλμπουμ ‘AmeriKKKant’. Είναι το πρώτο χωρίς τη συνεισφορά του πρόωρα χαμένου κιθαρίστα, Mike Scaccia.

Το νέο ΕΡ των Suicidal Tendencies ονομάζεται ‘Get Your Fight On!’. Δεν περιμέναμε τίποτα άλλο από αγνό hardcore punk!

Στη δεύτερη δεκαετία δισκογραφίας εισέρχονται οι Editors με το άλμπουμ ‘Violence’. Είναι το έκτο του αγγλικού συγκροτήματος.

Το πολυαναμενόμενο πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Myles Kennedy έγινε σήμερα πραγματικότητα. Με το ‘Year Of The Tiger’ ο καλλιτέχνης εγκαινιάζει τη solo καριέρα του.

Δύο προσωπικά άλμπουμ την προηγούμενη δεκαετία και δύο την τρέχουσα είναι η (μέχρι ώρας) συγκομιδή του Albert Hammond Jr. Tο τελευταίο από αυτά κυκλοφόρησε σήμερα, με τον τίτλο ‘Francis Trouble’.

Η μακροσκελής λίστα κυκλοφοριών των Of Montreal απόκτησε σήμερα άλλο ένα μέλος. Πρόκειται για το άλμπουμ ‘White Is Relic / Irrealis Mood’, που κινείται στα γνωστά indie rock μονοπάτια.

Η δισκογραφική ενεργότητα των Three Days Grace έφτασε τα 15 χρόνια. Το καναδικό συγκρότημα κυκλοφόρησε σήμερα το έκτο άλμπουμ του και δεύτερο με τον (εδώ και πέντε χρόνια) τραγουδιστή, Matt Walst. Τιτλοφορείται ‘Outsider’.

Εντός της δεκαετίας που διανύουμε, οι Twitching Tongues έχουν καταφέρει να χτίσουν μια αξιόλογη δισκογραφία, η οποία κοσμείται από τέσσερα full-length άλμπουμ. Το πιο πρόσφατο είναι το σημερινό ‘Gaining Purpose Through Passionate Hatred’.

Επίσης κυκλοφορούν:

David Byrne: American Utopia

Nightwish: Decades – An Archive Of Song  1996 – 2015

Gengahr: Where wildness Grows

Nap Eyes: I’m Bad Now

Teenage Wrist: Chrome Neon Jesus

Moose Blood: I Don’t Think I Can Do This Anymore

Turbowolf: The Free Life

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X