Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Alice Cooper, Turnstile, Alterbeast, Esoctrilihum, Insect Ark, The Dead Mantra, Tengger Cavalry

alice-cooper-the-sound-of-a

Μια γεύση από τα παλιά επιφυλάσσει το νέο ΕΡ του Alice Cooper, ‘The Sound Of A’. Το υπέροχο ομώνυμο single αποτελεί το πρώτο, ξεχασμένο τραγούδι που συνέθεσε ο καλλιτέχνης, πράγμα που σημαίνει πως η αξία του είναι ιδιαίτερη. Στο ΕΡ φιλοξενούνται, επίσης, τέσσερις ζωντανές εκτελέσεις μερικών από τα πιο κλασικά τραγούδια του Alice Cooper.

Η τρίτη full-length δουλειά των Turnstile είναι γεγονός. Το αμερικανικό hardcore συγκρότημα εξαπολύει άλλη μια επίθεση, μέσω του άλμπουμ ‘Time & Space’.

Τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο τους, οι Alterbeast επανέρχονται με τη δεύτερη δουλειά τους, ‘Feast’.

Πέρσι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους και φέτος προχωρούν στο δεύτερό τoυς βήμα. Ο λόγος για τους Esoctrilihum, το black metal συγκρότημα από τη Γαλλία. Ο μακροσκελής τίτλος του άλμπουμ είναι ‘Pandaemorthium (Forbidden Formulas Τo Awaken Τhe Blind Sovereigns Οf Nothingness)’.

To noise/doom ντουέτο των Insect Ark κυκλοφορεί σήμερα το δεύτερο άλμπουμ του, με τίτλο ‘Marrow Hymns’. Αργόσυρτο και θορυβώδες, θα ενθουσιάσει τους φίλους του είδους.

Το σκοτεινό και ψυχεδελικό ταξίδι των The Dead Mantra συνεχίζεται με το άλμπουμ ‘Saudade Forever’. Πρόκειται για τη δεύτερη full-length δουλειά του γαλλικού συγκροτήματος.

Οι νεοϋορκέζοι εκπρόσωποι του folk metal, Tengger Cavalry, εντυπωσιάζουν με το νέο άλμπουμ τους, ‘Cian Bi’. Ο τίτλος του άλμπουμ είναι το όνομα μιας από τις αρχαιότερες νομαδικές φυλές της Μογγολίας, στην οποία αποτίουν φόρο τιμής τα μέλη του group.

Επίσης κυκλοφορούν:

Wake: Misery Rites

Frigs: Basic Behaviour

Screaming Females: All At Once

Psychic Markers: Hardly Strangers

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X