Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: Ride, Belle and Sebastian, Superchunk, Windhand/Satan’s Satyrs, Escape The Fate, Pop Evil, Harakiri For The Sky, Senses Fail, American Nightmare, Ektomorf, Pianos Become The Teeth

ride_tomorrows_shore

Η μεγάλη επιστροφή των Ride έγινε πέρσι, με το πέμπτο full-length άλμπουμ τους. Φαίνεται πως το συγκρότημα έχει αποκτήσει και πάλι ορμή, αφού σήμερα προχωράει στην έκδοση μιας ακόμα δουλειάς. Πρόκειται για το ΕΡ ‘Tomorrow’s Shore’.

Έχοντας σχεδόν ολοκληρώσει τρεις δεκαετίας πορείας, οι Superchunk προσφέρουν στο κοινό τους το νέο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘What A Time To Be Alive’. Ενεργητικό όπως πάντα, αποτελεί το εντέκατο άλμπουμ του group.

Το split των Windhand με τους Satan’s Satyrs αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες metal κυκλοφορίες της μέρας.

Η νέα δουλειά των Escape The Fate τιτλοφορείται ‘I Am Human’. Είναι το έκτο άλμπουμ του αμερικανικού συγκροτήματος από το Las Vegas.

Συμπληρώνοντας δέκα χρόνια δισκογραφικής πορείας, οι Pop Evil αποφάσισαν να εκδώσουν το νέο τους άλμπουμ με μονάχα το όνομα του συγκροτήματος στο εξώφυλλο. Το ομώνυμο αυτό άλμπουμ είναι το πέμπτο του group.

Εντός της τρέχουσας δεκαετίας, οι Harakiri For The Sky έχουν αποδείξει πως αποτελούν ένα εξαιρετικό metal συγκρότημα. Σήμερα οι Αυστριακοί κυκλοφορούν το τέταρτο άλμπουμ τους, με τίτλο ‘Arson’.

Οι συνεχείς αλλαγές στο line-up δεν εμποδίζουν τους Senses Fail να κυκλοφορούν συχνά άλμπουμ με νέο υλικό. Έτσι, η καινούρια δουλειά του group ονομάζεται ‘If There Is Light, It Will Find You’.

Πέρασαν 15 ολόκληρα χρόνια, αλλά το καλό έγινε. Οι American Nightmare επέστρεψαν με το καινούριο, ομώνυμο άλμπουμ τους. Η τρίτη αυτή δουλειά ανοίγει νέους ορίζοντες στο συγκρότημα και νέες προσδοκίες στους οπαδούς του.

Με το άλμπουμ ‘Fury’, οι Ektomorf εισέρχονται στην τρίτη δεκαετία δισκογραφικής ενεργότητας. Οι Ούγγροι μεταλλάδες έφτασαν τα 13 full-length άλμπουμ.

Άργησαν λίγο, αλλά οι Pianos Become The Teeth μάς αποζημιώνουν σήμερα, κυκλοφορώντας το άλμπουμ ‘Wait For Love’. Είναι το τέταρτό τους.

Eπίσης κυκλοφορούν:

Belle and Sebastian: How To Solve Our Human Problems [part 3]

Laurie Anderson & Kronos Quartet: Landfall

Car Seat Headrest: Twin Fantasy

Ought: Room Inside The World

Born Ruffians: Uncle, Duke & The Chief

The Orielles: Silver Dollar Moment

The Temperance Movement: A Deeper Cut

The Plot In You: Dispose

Happy Accidents: Everything But The Here And Now

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X