Οι κυκλοφορίες της εβδομάδας: SQÜRL, Boris, Integrity, See Through Dresses, Sheer Mag, Bloodclot, Silverstein

squrl-ep_260

Μπορεί το ΕΡ να ονομάζεται ‘#260’, αλλά δε σημαίνει πως οι SQÜRL έχουν ήδη εκδώσει 259 ΕΡ. Δε γνωρίζουμε τι κρύβεται στο μυαλό του Jim Jarmusch και της παρέας του σχετικά με αυτό το νούμερο, αλλά γνωρίζουμε πως η νέα δουλειά του συγκροτήματος του αξεπέραστου σκηνοθέτη είναι σίγουρα το ίδιο απολαυστική με τις προηγούμενες.

Το διαρκώς ενεργό ιαπωνικό τρίο των Boris κυκλοφορεί σήμερα το άλμπουμ ‘Dear‘. Φέτος, το συγκρότημα από το Tokyo συμπληρώνει 25 χρόνια πορείας. Δεν είναι και λίγα…

Στα σχεδόν τριάντα χρόναι πορείας τους, οι Integrity έχουν εκδώσει οχτώ άλμπουμ. Σήμερα κυκλοφορούν το ένατο, με τον αρκετά θεατρικό και ταυτόχρονα τρομακτικό τίτλο ‘Howling, For The Nightmare Shall Consume’.

Έντονα στοιχεία από την punk-pop των 80s έχει το νέο άλμπουμ των See Through Dresses, ‘Horse Of The Other World’. Μετά το ντεμπούτο ΕΡ του 2015 κυκλοφορεί σήμερα το ντεμπούτο full-length με τον προαναφερθέντα τίτλο.

Το 2014 κυκλοφόρησαν το πρώτο ΕΡ τους, το 2015 το δεύτερο και το 2016 το τρίτο. Το 2017 και μάλιστα σήμερα, προχώρησαν στην έκδοση του ντεμπούτου full-length άλμπουμ τους, με τίτλο ‘Need To Feel Your Love’. Ο λόγος για τους Sheer Mag από την Pennsylvania, οι οποίοι συνδυάζουν το punk με 70s rock στοιχεία.

Οι Bloodclot κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους το 2008. Από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια δισκογραφικής σιωπής. Επιτέλους, οι αμερικανοί εκπρόσωποι του hardcore πραγματοποιούν σήμερα τη νέα τους δισκογραφική κατάθεση. Πρόκειται για το άλμπουμ ‘Up In Arms’.

Είναι γνωστό ότι οι Silverstein έχουν ασταμάτητη δισκογραφική ενεργότητα από το 2003. Σήμερα, το καναδικό συγκρότημα κυκλοφορεί το ένατο άλμπουμ του, το οποίο ονομάζεται ‘Dead Reflections’.

Επίσης κυκλοφορούν:

Neil Young – Hitchhiker

Paradise Lost – One Second [20th anniversary edition]

Dasher – Sodium

Κατηγορία
Κοινοποίηση

COMMENTS

X