Τρεις αποχωρήσεις μελών από τους Iced Earth

Iced Earth

Τρεις έχουν γίνει οι αποχωρήσεις των μελών από τις τάξεις των Iced Earth.

Συγκεκριμένα οι Stu Block (φωνητικά), Luke Appleton (μπάσο) και Jake Dreyer (κιθάρα) ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από το συγκρότημα.

Η αφορμή προκλήθηκε μετά τα γεγονότα της 6ης Ιανουαρίου, όταν έγινε γνωστό πως ο Jon Schaffer είχε εμπλακεί στην εισβολή στο Καπιτώλιο των Ην. Πολιτειών.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς παρακάτω, οι Block και Appleton έχουν ήδη ενημερώσει το management των Iced Earth, όσο και τον ίδιο τον Schaffer για εκείνη τους την απόφαση.

Ο  Jake Dreyer, λίγες ώρες αργότερα επιβεβαίωσε στο TMZ πως δεν πρόκειται να ξαναδραστηριοποιηθεί με τους Iced Earth. Πλέον αφοσιώνεται μόνο στους Witherfall.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ακόμη και ο Hansi Kürsch (Blind Guardian), έκανε γνωστό πως έχει αποχωρήσει από τους Demons & Wizards. Αυτό το side project αποτελούσε την συνεργασία του μαζί με τον Jon Schaffer από το 1998.

Hey All, Well, there are times and events when you have to take stock and re evaluate your life, work, and trajectory...

Posted by Stu Block on Monday, 15 February 2021

In response to recent events & circumstances, I have notified Iced Earth’s management and Jon that I will be resigning...

Posted by Luke Appleton on Monday, 15 February 2021
Κατηγορία
TAGS
Κοινοποίηση

COMMENTS

X