The White Stripes: Λεπτομέρειες και video από τη συλλογή τους

The White Stripes

Η συλλογή ‘My Sister Thanks You and I Thank You – Greatest Hits‘ των The White Stripes θα κυκλοφορήσει στην αμερικανική ήπειρο στις 4 Δεκέμβρη. Στον υπόλοιπο κόσμο θα γίνει διαθέσιμη στις 12 Φλεβάρη.

Με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία, δημοσιοποιήθηκε ένα καινούριο video. Συνοδεύει το αγαπημένο τραγούδι ‘Apple Blossom’, που περιλαμβάνεται στη λίστα της συλλογής, όπως φαίνεται παρακάτω.

  1. Let’s Shake Hands
  2. The Big Three Killed My Baby
  3. Fell In Love with a Girl
  4. Hello Operator
  5. I’m Slowly Turning Into You
  6. The Hardest Button to Button
  7. The Nurse
  8. Screwdriver
  9. Dead Leaves and the Dirty Ground
  10. Death Letter
  11. We’re Going to Be Friends
  12. The Denial Twist
  13. I Just Don’t Know What to Do with Myself
  14. Astro
  15. Conquest
  16. Jolene
  17. Hotel Yorba
  18. Apple Blossom
  19. Blue Orchid
  20. Ball and Biscuit
  21. I Fought Piranhas
  22. I Think I Smell a Rat
  23. Icky Thump
  24. My Doorbell
  25. You’re Pretty Good Looking (for a Girl)
  26. Seven Nation Army
The White Stripes greatest hits